Christina Aguilera oznámila, aký bude ďalší singel z jej nového albumu 'Bionic'. Baladu You Lost Me, ktorá bude pre účely singlového vydania zremixovaná, nazýva Aguilera na svojej oficiálnej webovej stránke "srdcom albumu".

Pieseň sa dostane na trh pravdepodobne len v Spojených štátoch amerických, pričom pre Austráliu vybrala ako ďalší singel skladbu 'I Hate Boys'.

S albumom Bionic sa speváčka opäť vrátila na hudobnú scénu po vydaní nahrávky Back To Basics (2006). Medzitým sa venovala svojej rodine - manželovi Jordanovi Bratmanovi a synovi Maxovi Lironovi, ktorého porodila v januári 2008. Novinka na trhu po dlhšej odmlke však nezaznamenala taký úspech ako predchádzajúca.

Album 'Back To Basics' kraľoval rebríčkom v 14 krajinách vrátane USA a Veľkej Británie. 'Bionic' debutoval v USA až na treťom mieste a hoci vo Veľkej Británii sa dostal na zlatú priečku, zaznamenal najslabšiu predajnosť No. 1 albumu v histórii britského albumového rebríčka. V aktuálnom týždni sa nečakane prepadla z prvého až na 29. miesto UK chartu.

Aguilera už vydala dva single - 'Not Myself Tonight' a 'Woohoo', pričom prijatie u kritiky i verejnosti bolo veľmi zmiešané. Jej comeback kritici považujú za návrat do "éry Dirrty" a mnohí jej vyčítajú kopírovanie Lady Gaga, Madonny či Rihanny.

Informácie zverejnila webová stránka DigitalSpy.co.uk.

--
Zdroj: SITA
Foto: Sony Music

Súvisiaci interpreti: Christina Aguilera