Speváčka Dara Rolins, ktorá bola v sobotu 10. júla účastníčkou dopravnej nehody, po ktorej v nemocnici zomrel 63-ročný motocyklista, poslala vdove po zosnulom mužovi sústrastný list. Okrem vyjadrenia ľútosti v ňom uviedla, že bude znášať všetky následky, ktoré vyplynú z policajného vyšetrovania nehody.

"Neviem ako prijmete tieto riadky, ktoré Vám píšem, aby som Vám vyjadrila úprimnú sústrasť a hlboké poľutovanie nad stratou Vášho manžela, a ktoré prosím berte tiež ako snahu o prvý kontakt s Vami. Je pre mňa ťažké v tejto emočne vypätej chvíli čokoľvek hovoriť alebo písať, a tak Vám znova opakujem, že mi je neskutočne ľúto, čo sa pri nehode stalo a ako nezvratne to zmenilo Váš život i život mojej rodiny. Na tomto mieste cítim, že je potrebné Vás uistiť, že sa nebudem vyhýbať akejkoľvek zodpovednosti, ktorá z vyšetrovania tejto tragédie vyplynie," uviedla Rolins v liste.

Speváčka sa pre média k nehode zatiaľ nevyjadruje, čo jej poradil jej právnik Robert Vladyka. Manažérka Dary Rolins Eva Skallová začiatkom týždňa na fóre speváčkinej stránky Dararolins.cz potvrdila, že slovenská hviezda je v poriadku a dodala: "Je to natoľko smutné, že nemám síl popisovať ako a čo sa stalo. Dara mala autonehodu, pri ktorej zomrel človek, nikoho nezrazila, nezabila. Veľmi sa ospravedlňujem za strohosť, ale sú fakt chvíle, keď sa slová zdajú prázdne. Mám vás rada a teším sa na lepšie časy."

Príčinu nehody a mieru zavinenia jednotlivých účastníkov stále vyšetruje pražská polícia. K nehode terénneho auta, ktoré viedla Dara Rolins, s motocyklom došlo v pražskom Šáreckom údolí. Motocyklista sa vracal k svojej rodine z rybačky. Na malej motorke, ktorá nedokáže ísť viac ako 40 km/h, sa údajne v zákrute snažil vyhnúť jame na úzkej ceste a cyklistovi. Čelne sa však pritom zrazil s autom, ktorý šoférovala 37-ročná Rolins. V aute údajne sedela aj speváčkina dcéra.

--
Zdroj: SITA
Foto: Dararolins.cz

Súvisiaci interpreti: Dara Rolins