MTV prezradilo mená ďalších hviezd, ktoré sa objavia na pódiu počas udeľovania MTV Video Music Awards. Medzi hudobnými hosťami budú kanadská tínedžerská hviezda Justin Bieber a americký hudobník a producent B.o.B. Medzi osobnosťami, ktoré odovzdajú ceny, sú americká hviezda Ke$ha a herečka Ashley Greene známa ako Alice z filmovej ságy Twilight.

"Som nadšený, že budem môcť vystúpiť. Je to pre mňa neuveriteľné, lebo minulý rok som tam bol po prvý raz a nikto nevedel, kto som. Som naozaj šťastný človek. Teraz už len túžim po tom, aby som sa dostal na pódium a postavil sa pred mojich hrdinov, pretože na konci dňa som stále len dieťa a fanúšik," povedal Justin Bieber, ktorý získal nomináciu v kategórii Najlepší nováčik v konkurencii interpretov Ke$ha, Jason Derulo, Nicki Minaj a Broken Bells.

B.o.B je nominovaný v kategóriách Spolupráca, Najlepší videoklip interpreta, Najlepší popový videoklip a Najlepší hip-hopový videoklip. Fanúšikovia môžu hlasovať za svojich favoritov na webovej stránke vma.mtv.com. MTV Video Music Awards sa uskutočnia v nedeľu 12. septembra. MTV už dávnejšie ohlásilo, že ceny budú odovzdávať Nicki Minaj, Selena Gomez, Emma Stone, Ne-Yo, Penn Badgley a Trey Songz. Medzi hudobnými hosťami sú aj Kanye West, Drake a Florence and the Machine.

--
Zdroj: SITA
Foto: Mtv.com

Súvisiaci interpreti: Florence and the Machine, Justin Bieber, Kanye West, Kesha, Ne-Yo