Speváčka Jana Kirschner portálu topky.sk potvrdila, že s priateľom čakajú bábätko. "Ja by som veľmi chcela vedieť, kto to povedal, kto to prezradil. Vie to naozaj len pár ľudí. Áno, je to pravda," povedala 31-ročná Kirschner. Priznala tiež, že to bude pre ňu veľká zmena a bude si musieť aj s priateľom nájsť miesto, kde chcú žiť ako rodina.

"Po tých rokoch rock and rollu, cestovania a žitia napol v Anglicku a napol na Slovensku, to bude určite veľká zmena," uviedla Kirschner. Poznamenala, že zrejme nakoniec ostanú žiť v Anglicku.

Šťastná speváčka neprezradila, v ktorom mesiaci tehotenstva je, ale uviedla, že ešte je veľmi skoro. "Myslím si, že to prišlo v pravú chvíľu. Tak, ako som si to vždy predstavovala. A myslím si, že to prišlo aj s tým najsprávnejším človekom," dodala.

Pohlavie dieťatka ešte nepozná, ale keďže viac vychádza s mužmi, tak si myslí, že by to mohol byť chlapec. Priatelia jej však hovoria, že to bude dievčatko. "To je jedno, hlavne nech je to zdravé a nech sme spokojní," dodala. Pri otázke, či už rozmýšľali nad menom dieťatka odpovedala, že už majú pracovný názov. Uviedla tiež, že svoj názor na manželstvo nezmenila a ani teraz sa do svadby nehrnie.

"Ja som ju nikdy nemala rada, ani ako dieťa. Nikdy som nebola jedným z tých dievčat, ktoré si predstavovali tú krásnu bielu svadbu. Myslím si, že keď to príde, tak urobíme nejakú príjemnú párty s rodinou. Neviem si to predstaviť, všetko je pre mňa neznáme a nové, tak uvidíme," uzavrela Kirschner.

--
Zdroj: SITA
Foto: Rado Stoklasa - Janakirschner.com

Súvisiaci interpreti: Jana Kirschner