Už túto sobotu 18. septembra sa v bratislavskom Subclube chystá ďalšie vydanie Indie Hits Live, na ktorom sa predstaví žilinská kapela The Swan Bride. Na jeseň odohrá aj niekoľko koncertov po boku kapely Talkshow, lahôdkou bude predskakovanie novému projektu bývalého bubeníka skupiny Placebo.

Koncert vo viedenskom klube Szene, kde vystúpia pred projektom Stevea Hewitta (ex Placebo) Love Amongst Ruin, sa uskutoční 2. októbra.

"Myslím, že môžeme našou hudbou zaujať aj fanúšikov Love Amongst Ruin. Energia, ktorá ide z pódia by mohla v kombinácií s vo Viedni povestným východoeurópskym šarmom osloviť aj ľudí zo zahraničia," uviedol na margo rakúskeho koncertu basgitarista Rasťo "Fuxo" Tupý.

Kapela Love Amongst Ruin je svetovými médiami označovaná za jednu z najlepších koncertných kapiel pre tento rok a viedenský klub Szene bude jedným z prvých miest v kontinentálnej Európe, kde sa projekt Stevea Hewitta predstaví.

Okrem koncertu na Indie Hits Live a predskakovania Love Amongst Ruin sa The Swan Bride v najbližších týždňoch predstavia aj v rámci podujatia Rádia_FM v Trnave (28.9.), či spoločne s kapelou Talkshow v Banskej Bystrici (14.10.), Ružomberku (15.10.) a Žiline (16.10.).

Najbližšie koncerty The Swan Bride:

18. 9. Bratislava, Subclub
28. 9. Trnava_FM
2. 10. Viedeň, Szene (+Love Amongst Ruin)
14. 10. Banská Bystrica, Klub 77 (+Talkshow)
15. 10. Ružomberok, Čajovňa (+Talkshow)
16. 10. Žilina, Smerr Pub (+Talkshow)
26. 11. Trenčín, Lúč

Viac informácií nájdete na oficiálnej stránke www.theswanbride.com.

--
Foto: archív The Swan Bride

Súvisiaci interpreti: The Swan Bride, Talkshow