Začiatok koncertného turné českej kapely Chinaski sa posunie o deväť dní. Dôvodom je úraz frontmana skupiny Michala Malátného, ktorý si vyžiadal operáciu menisku. "Posúvajú sa prvé dva koncerty - Pardubice z 28. septembra na 27. októbra a Ostrava z 30. septembra na 18. októbra. Zakúpené vstupenky vrátane tých v mobilných telefónoch zostávajú v platnosti," uviedla za organizátorov Johana Turnerová.

Členovia kapely Chinaski navštívia počas turné šesť miest a ako hosť sa na ňom predstaví kapela Eddie Stoilow. Toto turné je údajne najdrahším v histórii skupiny, jeho scéna vznikla v spolupráci so slávnym britským dizajnérom Simonom Sidim, ktorý počas svojej kariéry spolupracoval s interpretmi ako sú Depeche Mode, Tori Amos, Pink alebo Annie Lennox.

Počas koncertov by mali zaznieť najpopulárnejšie skladby z predchádzajúcich albumov rovnako ako aj novinky z nahrávky Není na co čekat (2010). "Tešíme sa na divákov, urobíme všetko pre to, aby sme si koncert spolu užili," odkázal priaznivcom Malátný.

Termíny koncertného turné kapely Chinaski:

7. októbra - Liberec, Tipsport aréna
9. októbra - Karlovy Vary, aréna
12. októbra - Brno, hala Vodová
14. októbra - Praha, Tesla aréna
18. októbra - Ostrava , ČEZ aréna (pôvodne 30. septembra)
27. októbra - Pardubice, ČEZ aréna (pôvodne 28. septembra)

--
Zdroj: SITA
Foto: Chinaski.cz

Súvisiaci interpreti: Chinaski