Indie Fest 2, benefičný festival na podporu športových a voľnočasových aktivít detí a mládeže zo sociálne slabších rodín, sa uskutoční v piatok 8. októbra od 19:00 v bratislavskom Vysokoškolskom klube Elam. Bez nároku na honorár na ňom vystúpia nezávislé kapely Pretty Cool, Dilemma, Bublifunk, On The Road a CoolHunter ft. DJ Ele, zaspieva však aj superstarista Jakub Petraník.

Večer bude moderovať herec Tomáš Horváth, známy zo seriálu V mene zákona (2009) či muzikálu Producenti. Po koncertnej časti sa bude konať párty s hudbou osemdesiatych a deväťdesiatych rokov, ale aj súčasných hitov.

Festival Indie fest predstaví interpretov, ktorých skladby sa objavili na kompilačnom projekte Radio Hits Vol.3. CD tvorí rozmanitá zmes skladieb v žánroch ako pop, rock, hip-hop, ska alebo indie. Pestrosť série Rado Hits zabezpečujú aj samotní interpreti, ktorí na kompiláciách prezentujú svoje skladby. Okrem talentov zo Slovenska a Českej republiky, sa do projektu zapojili aj umelci z USA, Kanady, Belgicka či Nigérie.

Line up:

20:00 - Pretty Cool
21:00 - Jakub Petraník
21:30 - CoolHunter
22:30 - Dilemma
23:30 - Bublifunk
00:30 - On The Road

Vstupenky stoja tri eurá, budú sa dať kúpiť priamo na mieste podujatia.

Viac informácií je na webovej stránke www.vision-sd.com.

--
Zdroj: SITA, PR

Súvisiaci interpreti: Bublifunk, CoolHunter, Dilemma, Jakub Petraník, Pretty Cool