Barbadoská hviezda Rihanna prezradila, že by sa rada vydala na koncertné turné s Katy Perry. Speváčka pre MTV News uviedla, že hoci na spoločnej hudbe už pracujú, ideálna spolupráca to bude až vtedy, keď ich populárne živé šou spoja a vyrazia na cesty.

"Veľmi rada by som šla na turné s Katy Perry. Je to skutočná rocková hviezda. Je schopná priniesť fanúšikom toľko zábavy. Jej pódiové vystúpenia majú všetky prednosti hviezdy," povedala Rihanna.

"Chvíľu je sladká a ovocná, potom je to rockerka s gitarou, ktorá skáče a hádže hlavou - to sú veci, z ktorých ste nadšení, keď ju vidíte naživo," dodala 22-ročná Rihanna, ktorej o niekoľko dní vyjde očakávaný piaty štúdiový album Loud. Katy Perry iba pred nedávnom dokončila svoj videoklip Firework.

V ňom dala príležitosť zažiariť svojim fanúšikom z viacerých európskych krajín, medzi ktorými bolo aj 33 Slovákov. Kasting na účinkovanie vo videoklipe Firework sa pritom stretol s obrovským záujmom. Zapojilo sa do neho spolu 9 240 mladých ľudí s priemerným vekom 18 rokov.


Katy Perry - Firework

--
Zdroj: SITA
Foto: Katyperry.com

Súvisiaci interpreti: Katy Perry, Rihanna