V polovici novembra vyrazí na turné aj Zuzana Smatanová. Jej Gemini Tour ponúkne v ôsmich mestách nielen to najlepšie z repertoáru populárnej speváčky, ale aj z repertoáru jej hostí. So sebou si totiž berie troch kamarátov – Petra Cmorika, Bystríka a Adama Ďuricu.

Práve Adam Ďurica bude publikum na príchod Zuzany Smatanovej pripravovať. Fanúšikovia sa môžu tešiť na jeho najznámejšie hity ako Tam, kde slnko, Bez servítky, či Záliv.

Minimálne jedna skladba v Ďuricovom sete bude celkom nová. "Ísť so Zuzkou na turné po športových halách je šanca odprezentovať niečo nové veľkému množstvu ľudí. Mám dve horúce kandidátky spomedzi nových pesničiek. Ktorá to napokon bude, sa rozhodneme už v najbližších dňoch," hovorí Adam.

Ďuricu so Smatanovou spája nielen podobný vek a hudobný žáner, ale aj humor. "Bol som sa ako divák pozrieť na jej koncert v Piešťanoch. Keď ma zbadala v publiku, vytiahla ma na pódium, aby som si s ňou zaspieval namiesto Kulyho skladbu Pár dní. Text som si síce veľmi nepamätal, ale napokon to dopadlo dobre pre obidve strany," spomína Adam na jednu zo situácií, kedy ho Zuzana skutočne nešetrila. Podľa neho je však práve ich uvoľnený kamarátsky vzťah dôvodom, prečo si ho speváčka vybrala ako jedného z hostí svojho turné.

Adam Ďurica vydal svoj debutový album Cukor a soľ v roku 2006, najväčším hitom z neho bola skladba Tam, kde slnko. Napriek úspechu sa až v roku 2008 sa stal v ankete Slávik Objavom roka. Pravidelne vystupuje na festivaloch a v kluboch, v súčasnosti pripravuje svoj nový štúdiový album.

Prvou zastávkou turné Zuzky Smatanovej, na ktorom vystúpi aj Adam Ďurica, je 18. novembra Športová hala v Michalovciach.

Prehľad Gemini Joj tour Zuzany Smatanovej:

18.11. – Michalovce, ŠH 1.BK
19.11. – Bardejov, ŠH Mier
20.11. – Banská Bystrica, ŠH Štiavničky
21.11. – Košice, Infiniti aréna
28.11. – Púchov, Športová hala
02.12. – Bratislava, ŠH Pasienky
03.12. – Martin, ŠH Podháj
04.12. – Poprad, Poprad aréna

Koncerty začínajú o 19:00. Vstupenky sú v predaji v sieti Ticketportal.

Informácie a foto pre Hudba.sk poskytla Eva Bacigalová, PR manažérka turné.

Súvisiaci interpreti: Adam Ďurica, Zuzana Smatanová