Skupina Puding pani Elvisovej nedávno vydala svoj tretí album π. Po minulotýždňovom krste v MMC sa kapela už chystá na turné, ktoré absolvuje spoločne s kapelou Billy Barman. Turné sa začína 1. decembra v Bratislave a končí 18. decembra v Prešove. Medzitým "pudingáči" a "barmani" navštívia Banskú Bystricu, Prievidzu, Nitru, Trnavu, Trenčín, Partizánske a Košice.

Billy Barman bol podľa poslucháčov Rádia_FM najlepšou koncertnou kapelou roka 2009, svoje kvality bude dokazovať aj debutovým albumom Noční jazdci, ktorý oficiálne vychádza 24. novembra. Tretí album neprehliadnuteľnej partičky PPE dostal názov π (Pí), vyšiel 28. októbra a v ten istý deň ho pokrstila známa dvojica Marcel a Junior. Na koncerte sa objavili aj hostia z albumu Zverina a Vec, v úlohe predkapiel sa predstavili české Kazety a The Uniques.

Puding pani Elvisovej a Billy Barman odštartujú turné na Beánii architektov v bratislavskom PKO, kde sa k nim pridajú aj Kosheen a B-Complex. Turné bude mať vlastú svetelnú a zvukovú aparatúru a famózneho zvukára menom Dedo. Na koncertoch budú v predaji nové albumy a chýbať nebude ani merchandising oboch kapiel.

Podrobný rozpis Puding pani Elvisovej / Billy Barman tour 2010:

1. 12. - Bratislava, PKO (Beánia architektov)
2. 12. - Banská Bystrica, Klub 77
4. 12. - Prievidza, Element club
8. 12. - Nitra, Nová Pekáreň
9. 12. - Trnava, Artklub
10. 12. - Trenčín, Hviezda
11. 12. - Partizánske, Reset
17. 12. - Košice, Kasárne
18. 12. - Prešov, Véčko

Redakciu Hudba.sk informoval Elek Kubicsko, PR manažér turné. Viac a oficiálnych stránkach Puding.bandcamp.com, Billybarman.sk a na Facebook profiloch oboch skupín.

--
Foto: Igor Daniš - Hudba.sk

Súvisiaci interpreti: Billy Barman, Puding Pani Elvisovej