Barbadoská speváčka Rihanna ovládla so skladbou Only Girl (In the World) britský singlový rebríček. Na vrchol sa jej podarilo dostať už po štvrtý raz v kariére. V minulosti britský rebríček dobyla aj s hitmi Umbrella a Take a Bow a taktiež so skladbou Run This Town, v ktorej však iba hosťovala.

Pieseň Only Girl (In the World) je prvou ochutnávkou z jej očakávanej piatej štúdiovej nahrávky Loud. Album vyjde vo vybraných európskych krajinách a v Austrálii už v piatok 12. novembra.

Na druhú priečku klesla anglická speváčka Cheryl Cole s hitom Promise This. Ten sa nachádza na jej čerstvej štúdiovke Messy Little Raindrops (2010).

Na treťom mieste debutuje 18-ročná americká speváčka Alexis Jordan s prvým singlom kariéry s názvom Happiness. Zo šestky na štvorku postúpila Katy Perry s piesňou Firework. Prvú päťku uzatvára americký spevák Bruno Mars so skladbou Just The Way You Are.


Rihanna - Only Girl (In the World)

Cheryl Cole minulotýždňovom úspechu medzi singlami dobyla aj britský albumový rebríček. Dvadsaťsedemročná bývalá manželka futbalistu Ashleyho Colea sa na jednotku albumového UK Chartu dostala s novinkou Messy Little Raindrops (2010). Podarilo sa jej to po druhý raz v kariére, pred rokom v rebríčku kraľovala s debutom 3 Words (2009). Nový album obsahuje dovedna 12 skladieb, prvým singlom je No. 1 hit Promise This, druhým bude pieseň The Flood.

Na druhej priečke v rebríčku štartuje americká pop-rocková kapela Bon Jovi s výberovkou Greatest Hits (2010). Nechýbajú na nej také hity ako Livin' on a Prayer či It's My Life a jednodisková verzia obsahuje aj dve nové piesne - What Do You Got? a No Apologies. V dvojdiskovom balení s podtitulom The Ultimate Collection nájdu ľudia ďalšie dve novinky - piesne This Is Love, This Is Life a The More Things Change.

Aj na treťom mieste v UK Charte sa nachádza nový album, navyše od úplného nováčika na hudobnej scéne. Ide o britskú speváčku s pakistanskými koreňmi Rumer a jej album Seasons Of My Soul (2010). Na štvorku klesli z minulotýždňovej jednotky Kings Of Leon s čerstvou nahrávkou Come Around Sundown (2010). Už piatu časť zo série The Great American Songbook vydal muzikant >Rod Stewart a v britskom rebríčku s ňou štartuje na päťke. Siedma priečka patrí očakávanému albumu Rock Dust Light Star (2010) od skupiny Jamiroquai.

Z noviniek sa do Top 10 dostal aj legendárny spevák Neil Diamond s čerstvým albumom Dreams (2010) a Peter Andre s nahrávkou Accelerate (2010).

Top 10 britského rebríčka singlov (31. októbra 2010 - 6. novembra 2010):

1. Rihanna - Only Girl (In The World)
2. Cheryl Cole - Promise This
3. Alexis Jordan - Happiness
4. Katy Perry - Firework
5. Bruno Mars - Just The Way You Are
6. Cee Lo Green - Fuck You
7. Mike Posner - Cooler Than Me
8. Nelly - Just A Dream
9. Duck Sauce - Barbra Streisand
10. The Saturdays featuring Flo Rida - Higher

Top 10 britského rebríčka albumov (31. októbra 2010 - 6. novembra 2010):

1. Cheryl Cole - Messy Little Raindrops
2. Bon Jovi - Greatest Hits
3. Rumer - Seasons In My Soul
4. Kings Of Leon - Come Around Sundown
5. Rod Stewart - Fly Me To The Moon - The Great American Songbook Vol. 5
6. Michael Bublé - Crazy Love
7. Jamiroquai - Rock Dust Light Star
8. Neil Diamond - Dreams
9. Robbie Williams - In And Out Of Consciousness: Greatest Hits 1990 - 2010
10. Peter Andre - Accelerate

Informáciu zverejnila webová stránka Theofficialcharts.com.

--
Zdroj: SITA
Foto: Rihannadaily.com

Súvisiaci interpreti: Rihanna