Nitrianska kapela Zoči Voči sa v týchto dňoch prezentuje debutovým videoklipom. Skladba Stratený sa v lete po zverejnení na internetovej stránke skupiny doslova "zo dňa na noc" stala najobľúbenejšou z repertoáru kapely. Pieseň má silný emotívny náboj, spevák Michal Žitňanský ju venoval svojmu zosnulému nevlastnému bratovi. Na základe mimoriadne kladného prijatia a úspechu skladby u fanúšikov sa v septembri kapela rozhodla natočiť k nej svoj debutový videoklip.

K spolupráci oslovila režiséra Petra "Ešusa" Kubiša, ktorý vyrobil klipy pre kapely U.K.N.D a Borra. Nahrávanie interiérových záberov prebehlo v hangároch letiska Air Slovakia v Janíkovciach pri Nitre, vonkajšie zábery vznikli v rôznych kútoch domovského mesta Nitra.

Nitrianska kapela Zoči Voči pôsobí na scéne od roku 2005 a predstavuje novú vlnu slovenskej pop-punkovej scény. Na jar tohto roku vydala svoj prvý album S tebou idem ďalej (Attack Sound Production, 2010). Momentálne kapela koncertuje v plnom prúde, či už ako hosť na turné kapely Smola a hrušky alebo na vlastných koncertoch po celej republike.

V januári Zoči Voči vystúpia ako hosť na comebackovom turné Inekafe Tour 2011 a na jar sa predstavia novým koncertným programom na svojom vlastnom turné.


Zoči Voči - Stratený

Informácie, foto a video pre Hudba.sk poskytol Michal Andel, manažér kapely Zoči Voči.

Súvisiaci interpreti: Zoči Voči