Máme exkluzívne informácie! 20. novembra sa uskutoční prvý zo série predvianočných koncertov Richarda Müllera v rámci Potichu Tour 2010. Pôjde o exkluzívne vystúpenie v Grand Hoteli Kempinski High Tatras na Štrbskom plese.

Máme exkluzívne informácie! 20. novembra sa uskutoční prvý zo série predvianočných koncertov Richarda Müllera v rámci Potichu Tour 2010. Pôjde o exkluzívne vystúpenie v Grand Hoteli Kempinski High Tatras na Štrbskom plese.

Richard Müller tento týždeň finišuje prípravy na turné. S členmi sprievodnej skupiny trávi v „skúšobni“ v najluxusnejšom päťhviezdičkovom hoteli na Slovensku, ktorý sa nachádza vo Vysokých Tatrách. V Grand Hoteli Kempinski sa pripravujú na blížiace sa turné, ktoré vypukne už 20. novembra exkluzívnym koncertom v priestoroch hotela. Napriek tomu, že cena najdrahšieho VIP balíka pre dvoch sa blíži k sume 800 eur, väčšina z limitovaného počtu lístkov je už vypredaná.

"Súčasťou balíkov je aj ubytovanie na jednu alebo dve noci. K dispozícii je už len niekoľko De Luxe balíkov od 530 Eur," informovala PR manažérka spoločnosti Best Hotel Properties, a. s., Katarína Ferenčíková.

Potichu Tour 2010 dostáva v týchto dňoch definitívnu podobu. "Bude diametrálne iné ako naše vystúpenia za uplynulé dva roky. Určite chcem do playlistu zaradiť napríklad aj pesničky, ktoré budú pre časť publika možno menej známe," povedal Richard Müller. "Samozrejme nebudú chýbať ani nové skladby z albumu Už, len ich treba zaranžovať inak. Pre poslucháčov môže byť výsledok veľmi prekvapujúci."

Ďalším príjemným prekvapením pre návštevníkov koncertov bude aj vizuálne dokonale zladená skupina ľudí na pódiu. Módny návrhár Robert Bartolen už pripravuje pre Müllera a jeho band špeciálne navrhnuté kostýmy, aj tie ako prví uvidia návštevníci exkluzívneho koncertu na Štrbskom plese. Veľký záujem je aj o lístky na ďalšie zastávky Potichu Tour 2010.

Bratislavský koncert, ktorý sa koná 19. decembra je dokonca už vypredaný. Richard preto plánuje pridať ešte jeden 20. decembra.

Richard Müller: Potichu Tour 2010

20. 11. Štrbské Pleso - Grand Hotel Kempinski High Tatras/ exkluzívny koncert
22. 11. Bratislava – Dom kultúry Ružinov / verejná generálka
30. 11. Žilina - Dom odborov
01. 12. Nitra - Staré divadlo Karola Spišáka
02. 12. Trnava - Dom kultúry
05. 12. Plzeň - Dům kultury INWEST Plzeň
06. 12. Praha - Divadlo Hybernia Praha
08. 12. Ostrava - Dům kultury města Ostrava
09. 12. Zlaté Moravce - Divadelná sála MsKS
10. 12. Hlohovec - Športová hala
11. 12. Brno – Dům kultury Semilasso Brno
13. 12. Liptovský Mikuláš - Dom kultúry
14. 12. Poprad - Dom kultúry
15. 12. Prešov - Divadlo Jonáša Záborského
16. 12. Košice - Stará radnica
17. 12. Levice - Športová hala
19. 12. Bratislava – Divadlo Nová scéna
20. 12. Bratislava – Divadlo Nová scéna

Súvisiaci interpreti: Richard Müller