Slovenská speváčka Dara Rolins žijúca v Českej republike sa rozhodla riešiť osobné problémy odchodom do zahraničia. Po niekoľkomesačnom trestnom stíhaní za to, že pod kolesami jej auta v júni zahynul 63-ročný motocyklista a čerstvom odhalení nevery bývalého priateľa a otca jej dcéry Matěja Homolu sa rozhodla aj s dvojročnou Laurou odletieť do Los Angeles za kamarátkou.

Ako informovala webová stránka Topky.sk, speváčka si kúpila len jednosmernú letenku a ani jej manažérka Eva Skállová nevie, kedy sa Rolins plánuje vrátiť. "Pre mňa je to celé tiež komplikované a náročné," priznala. "Ako kamarátka, žena a mama však Daru úplne chápem. Držím jej veľmi palce. Myslím, že pre seba a svoju dcérku urobila to najlepšie," dodala Skállová.

Ako ďalej informovala webová stránka, Rolins mala na najbližšie obdobie naplánované veľké množstvo aktivít, všetky však zrušila. Okrem iného len pred niekoľkými dňami rozbehla obchod s vlastnou značkou nábytku, 27. novembra tiež mala moderovať Českého Slavíka.

Vzťah Dary Rolins a Matěja Homolu, na ktorého médiá zaostrujú pozornosť už od doby, keď sa po boku známej speváčky začal objavovať, prechádzal krízou už na jeseň roku 2008. Vtedy lásku dokázali vzkriesiť, po opakovaných pokusoch vzťah obnoviť sa však rozhodli žiť oddelene.

Začiatkom týždňa sa v médiách objavili fotografie, na ktorých je Homola zachytený v spoločnosti milenky v dodávke. Hudobník, ktorý s manažérkou pražského rádia udržiava údajne vzťah už štyri mesiace, sa k afére aj oficiálne priznal, z jeho strany išlo vraj o jednorazový skrat. "Zradil som vzťah, takže poškodená je Dara. To ma mrzí najviac, úprimne. Z aféry a z toho, že sa v tom vŕta verejnosť nadšený nie som, mala by to byť naša súkromná vec, ale čas nevrátim, nič nenapravím, prijímam všetky následky. Viem, s kým som žil," uviedol v rozhovore pre webovú stránku iDNES.cz muzikant z kapely Wohnout.

--
Zdroj: SITA
Foto: Dararolins.cz

Súvisiaci interpreti: Dara Rolins