Pavol Petrik & Band roztočili pri príležitosti Dňa študentstva party, ktorú kapela odštartovala sľubom, že v jej priebehu nebude chýbať prekvapenie a záleží len na ženách, akým pomerom spontánnosti a vášne sa rozhodnú pripravený scenár zadotovať.

Priebeh prvej časti koncertu naznačoval, že publiku koluje v žilách krv s pikantnými prísadami a preto sa čakalo, kedy Pavol Petrik škrtne zápalkou. Chvíľa speváka, gitaristu a klaviristu prišla po prestávke. Kapela pred pár dňami vydala singel Skúšky z lásky a v tejto súvislosti sa rozhodla, že ho pokrstí spomienkami na búrlivé študentské časy, ktoré v sebe zahŕňajú obdobie neviazaných žúrov a párty. "Keď sme pripravovali tento koncert, chceli sme nekonfliktným spôsobom pripomenúť fakt, že dnes sa nemusíme skrývať a slobodne môžeme prejaviť našu vôľu," povedal z pódia Pavol Petrik.

A s úsmevom dodal - "Milé dámy, preto by som si prial, aby niektorá z vás prišla a naozaj nenútene pokrstila náš nový singel Skúšky z lásky. Za moje splnené prianie vám venujeme CD, no mám iba jednu podmienku. Musíte si vyzliecť podprsenku a venovať ju kapele."

Prvý luxusný kus dámskej spodnej bielizne priletel už v priebehu Skúšok z lásky a druhá fanúšička poslala svoju podprsenku po jednom z fotografov. Najviac však dal zabrať Pavlovi Petrikovi šoumen Mário, známy z reality šou Mojsejovci, ktorý najskôr odrecitoval vlastnú recenziu venovanú hudobným kvalitám členov kapely a zároveň si vypýtal singel.
"„V prvom rade sme nechceli vytvoriť kópiu niečoho, čo už existuje. Keď sme vchádzali do štúdia, mali sme jasnú predstavu, akým smerom budeme skladbu tlačiť s tým, že pri mastrovaní nám veľkou mierou pomohol producent Vlado 'Rendy' Gnepa," dodal Pavol Petrik.

Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytol Imrich Makó, PR manažér skupiny Pavol Petrik & Band.

Súvisiaci interpreti: Pavol Petrik & Band