IMT Smile sa so svojimi slovenskými i českými fanúšikmi tento rok rozlúči trojicou špeciálnych vianočných koncertov. Kapela združená okolo bratov Ivana a Mira Táslerovcov zahrá 13. decembra v Prahe, 15. decembra v Košiciach a 17. decembra v Bratislave. Na koncertoch sa okrem členov kapely a niekoľkých hosťujúcich hudobníkov a spevákov predstaví aj detský zbor.

V zostave IMT Smile bude okrem Táslerovcov, Petra Biča a Lukáša Kolivošku figurovať aj bubeník Dano Šoltís, perkusionista Jožko Zima, saxofonista Mário "Gapa" Garbera a spevák a klávesák Andy Belej. "Sú to naše prvé vianočné koncerty. Síce sme v minulosti hrali na vianočných večierkoch pre nejaké firmy a tiež niekedy dávno absolvovali vystúpenia s orchestrom, no nikdy nešlo o plnohodnotné vianočné projekty," uviedol v rozhovore pre agentúru SITA Miro Tásler.

Následne poznamenal, že aj napriek vianočnej tematike sa ich fanúšikovia kolied naživo nedočkajú. Na koncertoch bude mať skupina IMT Smile aj niekoľko hostí. Napríklad v Prahe to budú Lenka Dusilová a Petr Kolář. "Ďalšie mená si necháme pre seba, bude to prekvapenie. Vystúpi s nami aj pár detí, bude to taký malý detský zbor, ktorý účinkuje aj v našej vianočnej pesničke Najkrajšie Vianoce. Z hľadiska zodpovednosti to pre mňa určite bude výzva, zahráme sa trošku na materskú školu," dodal na záver s úsmevom Tásler.

Prehľad záverečných koncertov IMT Smile v roku 2010:

13. decembra - Praha (Incheba Aréna)
15. decembra - Košice (Hala Cassosport)
17. decembra - Bratislava (Incheba, hala C)

Vstupenky na všetky tri koncerty sa predávajú v sieti Ticketportal.

--
Zdroj: SITA
Foto: Róbert Rybársky

Súvisiaci interpreti: IMT Smile