Spevák a známy porotca talentových súťaží Pavol Habera v sobotu otvoril svojím koncertom lyžiarsku sezónu v Jasnej v Nízkych Tatrách. Člen poroty druhého ročníka Česko Slovenskej SuperStar pri tejto príležitosti v rozhovore pre agentúru SITA prezradil, že od rozhodovania si plánuje po skončení megalomanského projektu dať pauzu.

"Toto už je na dlhší čas posledný raz," uviedol. Prioritou je pre neho skupina Team. "Album sme vydali pred vyše dvoma rokmi, myslím, že je načase, aby sme znovu niečo urobili," dodal spevák. Nový album by chcel frontman Teamu vydať s kapelou na budúci rok. "Ja som to chcel pôvodne už tento rok, ale nevyšlo nám to. SuperStar mi zaberá len jeden deň v týždni, takže na to sa vyhovárať nemôžem. Za dva roky som urobil len dve pesničky, jednu 'superstárovku' a Jánošíka," uzavrel.

Po hodinovom vystúpení na otváracej párty, ktorú Habera ukončil krátko po polnoci, si nedoprial ani odpočinok a ponáhľal sa do hlavného mesta, kde sa dnes koná ďalší z kastingov na Česko Slovenskej SuperStar.

--
Zdroj: SITA
Foto: Pavolhabera.info (1), Igor Daniš - Hudba.sk (2)

Súvisiaci interpreti: Pavol Habera, Team