Horkýže Slíže odohrali na jar 2010 úspešné turné pod značkou festivalu Topfest a v roku 2011 si ho radi zopakujú. Na koncertnej šnúre s názvom Topfest tour opäť po roku sa k nim pridá aj ďalšia skvelá koncertná kapela - Polemic. Od 11. februára tak budú diváci v športových halách v šiestich slovenských mestách svedkami jedného z najdivokejších turné v histórii.

Nitrianska punk-rocková legenda označovaná neoficiálnym titulom "najlepšia slovenská koncertná skupina" a najlepšia tanečná ska skupina týchto končín teda spájajú svoje sily. "Nechcem, aby to znelo ako nejaké klišé, ale na toto turné sa nedá netešiť... Naši fanúšikovia vedia, že sa na nich dobre pripravíme, ale toto bude dvojnásobná paľba šialenstva a divočiny! Chystajte sa už dnes, lebo to, čo na vás vypálime vo februári ste ešte nezažili!" hovorí líder Horkýže Slíže Kuko.

Organizátor turné Dušan Drobný z agentúry DUNA dodáva: "Kto pozná koncerty Horkýže Slíže vie, že musí byť v každej sekunde koncertu pripravený vybehnúť na pódium a zapojiť sa, ale tentoraz chystáme niečo extra, čo by asi na turné takýchto rockerov nikto nečakal... Veríme, že bude po roku opäť dobrá zábava, skvelé zážitky a hlavne plné haly. Sľubujem, že na koncertoch nebude chýbať množstvo rôznych súťaží o zaujímavé ceny a darčeky."

Horkýže Slíže a Polemic sa vo februári predstavia v Poprade, Prešove, Brezne, Červeníku, Bratislave a Trenčíne. Medzi skladbami určite nebude chýbať ani aktuálny hit Farmár hľadá ženu z mini CD Strana A, ktoré Horkýže Slíže, presnejšie Kuko vydal pred pár týždňami. Skladbu si už na internete vypočulo viac ako 150 000 fanúšikov. Zárukou a jednoznačnou pozvánkou musí byť nielen spojenie skupín, ktoré Slovensko brázdia už dve desiatky rokov, ale aj viac ako prijateľná predpredajová cena už za 5€.

Topfest tour opäť po roku:

11. 2. 2011 - Poprad, Aréna Poprad (Uherova 4680)
12. 2. 2011 - Prešov - ICE Aréna (Pod Kalváriou 50)
18. 2. 2011 - Brezno, Aréna Brezno (Štvrť L. Novomeského 34)
19. 2. 2011 - Červeník, Dom kultúry (Kalinčiakova 26)
25. 2. 2011 - Bratislava, ŠH Pasienky (Trnavská cesta 29)
26. 2. 2011 - Trenčín, Športová hala (Mládežnícka 1)

Začiatok koncertov: od 18:00
Vstupenky: 5 € v predpredaji v sieti Ticketportal

Informácie a foto pre Hudba.sk poskytol Ján Kakaščík, PR manažér turné.

Súvisiaci interpreti: Horkýže Slíže, Polemic