V sobotu 29. januára budú v bratislavskom Subclube naozaj znieť hity naživo. Svoje koncerty predvedú známi "zberači" Radio_Head Awards - skupiny Billy Barman a Noisecut. "Barmani" koncom roka vydali očakávaný debut Noční jazdci, v roku 2010 na Slovensku odohrali čo sa len dalo a zhruba po roku sa vrátia do Subclubu, aby sme spolu zistili čo majú nové.

Noisecut po mnohých koncertoch od úspešného a pozitívne hodnoteného albumu BLIIIZKO (2008) stlmili tempo. Minulý rok začali pracovať na novom albume a priebežne navštevovať producenta Ecsona Waldesa v Prahe. Kapela už zaradila do koncertného programu tri nové pesničky a štyri staršie prerobila do akustickej podoby. Na novom albume sa objaví pieseň s Jánom Boleslavom Kladivom (aktuálny singel Mariena) aj spolupráca s raperom Lyrikom.

Ďalšie novinky si Noisecut zatiaľ stráži. Koncert v Subclube bude jeden z posledných v Bratislave pred vydaním nového albumu (opäť na značke Slnko Records). Po koncertoch bude na rade Ian the Indian. Otvára sa o 21:00, lístky sú v predpredaji za 6,50 € a na bráne za 7 €. Predpredaj prebieha v sieti Ticketportal.

Vstupenky na Indie Hits Live môžete získať zdarma v našej súťaži.

Informácie pre Hudba.sk poskytol Braňo Krč zo Subclubu. Viac na www.subclub.sk.

--
Foto: Igor Daniš - Hudba.sk

Súvisiaci interpreti: Billy Barman, Noisecut