Aktuálny album Kristíny nesúci názov V sieti ťa mám vznikal dva roky. Vlastným emotívnym príbehom si však prešla skladba Pri oltári - text Kamila Peteraja otvára fiktívnu komnatu so spomienkami na bývalú lásku bez možnosti vrátiť čas späť. Ako sa Kristína priznala, v podobnej životnej situácii sa ešte neocitla a preto nedokázala verše odspievať hneď na prvý pokus.

K jednej z vlajkových piesní celého albumu sa však vrátila po troch mesiacoch - "Z hľadiska prejavu bola pre mňa najťažšou skladba Pri oltári, pretože ničím podobným som si neprešla. Naozaj som potrebovala čas na to, aby som sa vysporiadala s témou, o ktorej Kamil písal," zaspomínala si Kristína. "Preto som sa k tejto piesni vrátila po troch mesiacoch, lebo až vtedy som si bola istá sama sebou, že viem v sebe nájsť pravdivý pocit," dodala.

Kamil Peteraj pritom nezabudol dodať, že od čias Mariky Gombitovej ju považuje za najtalentovanejšiu interpretku, s ktorou v posledných rokoch spolupracoval a preto nemal obavy, aby si Kristína s jeho textom neporadila. "Vývoj celej piesne bol prirodzený, čo sa stáva aj iným spevákom alebo speváčkam. V tomto príbehu som vystupoval v úlohe pokušiteľa, ktorý posielal texty s určitým posolstvom a čakal som, ako k nim Kristína pristúpi. Vždy sme si dávali latku vyššie, ako sme boli momentálne pripravení, preto sme sa s výnimkou nechceli uspokojiť ani v skladbe Pri oltári," zdôraznil.

Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytol Imrich Makó, PR a produkčný manažér Kristíny.

Súvisiaci interpreti: Kristína