Anglická speváčka Adele predstavila ďalší singel zo svojho očakávaného druhého štúdiového albumu 21. Skladba s názvom Set Fire to the Rain mala premiéru v nedeľu 16. januára na BBC Radio Two. Nová dlhohrajúca platňa, ktorou sa Adele bude snažiť nadviazať na úspešný debut 19 (2008), vyjde vo Veľkej Británii 24. januára. Už v novembri ju predznamenal prvý singel Rolling in the Deep.

"Je iná ako môj prvý album. Aj keď sa na novinke zaoberám podobnými vecami, vnímam ich už odlišne. V súčasnosti už veci riešim inak ako kedysi. Som trpezlivejšia, úprimnejšia, viac odpúšťam a som si viac vedomá svojich chýb, návykov a zásad. Je to niečo, čo podľa mňa prichádza s vekom," povedala ešte v jeseni 22-ročná speváčka.

Producentom nahrávky je Rick Rubin, ktorý spolupracoval s hudobnými hviezdami ako Linkin Park, Red Hot Chili Peppers, Metallica, Slipknot či System of a Down.

Rodená Londýnčanka sa na scéne presadila v roku 2008 najmä piesňou Chasing Pavements, ale aj singlami Hometown Glory či Make You Feel My Love. Napriek mladému veku má už na konte dve ceny Grammy. Okrem iného získala aj ocenenie Critics' Choice v rámci Brit Awards a zvíťazila i v ankete hudobných odborníkov Sound of 2008.


Adele - Rolling In The Deep


Adele - Set Fire to the Rain


Adele - Rolling In The Deep (Jamie xx shuffle)

Informáciu zverejnila webová stránka aceshowbiz.com.

--
Zdroj: SITA
Foto: Adele.tv

Súvisiaci interpreti: Adele