Kanye West a Jay-Z vydajú spoločný album s názvom Watch the Throne do dvoch mesiacov. Tridsaťtriročný West o tom informoval prostredníctvom Twitteru. Ďalej poznamenal, že v lete uvedie na trh aj svoj ďalší štúdiový album - nasledovníka úspešnej nahrávky My Beautiful Dark Twisted Fantasy (2010).

Poslednou novou informáciou bolo stanovenie termínu vydania videoklipu k singlu All of the Lights. Video by malo byť hotové a zverejnené do týždňa, teda do 30. januára. Videoklip k singlu, ktorý oficiálne v USA vyšiel 18. januára, mal na starosti uznávaný režisér Hype Williams. Ten nakrúca videoklipy už od začiatku 90. rokov minulého storočia. Na konte má také diela ako I Believe I Can Fly od R. Kellyho, I'll Be Missing You od Puffa Daddyho a Faith Evans, Gettin' Jiggy Wit It od Willa Smitha alebo Viva la Vida od Coldplay.

V skladbe All of the Lights vokálne hosťuje celá plejáda súčasných hviezd, konkrétne Rihanna, Elton John, Kid Cudi, John Legend, Elly Jackson z La Roux, Fergie z Black Eyed Peas či Alicia Keys.

Informáciu zverejnila webová stránka Aceshowbiz.com.

--
Zdroj: SITA
Foto: Myspace.com/kanyewest

Súvisiaci interpreti: Jay-Z, Kanye West