Picture of the Day z Dubnice nad Váhom sú príkladom cieľavedomých mladých hudobníkov, ktorí milujú hudbu. Vo svojej diskografii majú dve dlhohrajúce CD, dva videoklipy, množstvo koncertných hitov a stále pribúdajúcich fanúšikov. Kapela, ktorá vznikla v roku 2007, na sklonku minulého roka vydala a pokrstila svoje druhé CD s názvom Autobus.

Jeho krst sa uskutočnil 26. decembra v Piano clube v Trenčíne, krstnými otcami boli Laco Kováč a Marián Čurko z kapely Get Explode.

Album obsahuje štrnásť rôznorodých skladieb spievaných v slovenčine i angličtine, od smutných balád až po energické rockové piesne. Celý album, rovnako ako debut s názvom Čierny deň, ktorý vyšiel v roku 2009, je možné stiahnuť so ale objednať na CD nosiči na oficiálnej stránke kapely Potd.sk.

Texty sú zamerané na rovesníkov kapely - sú o láske, priateľstve, sklamaniach, ale aj o každodenných veciach. K pilotnému singlu Autobus ako aj ku skladbe Víkend boli natočené nízkorozpočtové videoklipy, ktoré bodujú u fanúšikov na Youtube. Kapela tento rok plánuje natočiť svoje ďalšie video. Pieseň V náručí bola nasadená do vysielania západoslovenského rádia Hit FM a už čoskoro k nej pribudne ďalšia skladba z albumu.

Album sa u fanúšikov stretol s pozitívnymi ohlasmi. "Pracovali sme na ňom skoro rok a pol. Sú to stovky hodín v skúšobni a štúdiu, ale na konečný výsledok sme naozaj hrdí. Snažili sme sa priniesť niečo nové, lepšie a kvalitnejšie po našom debute Čierny deň 2009. Myslím, že sa nám to aj podarilo," povedal spevák Andrej Mutňanský. V súčasnosti už kapela pripravuje ďalší album, ochutnávku tretieho CD nedávno zverejnila na svojej stránke na Facebooku.

Informácie a foto pre Hudba.sk poskytol Rastislav Belko z kapely Picture of the Day.

Súvisiaci interpreti: Picture of the Day