Christina Aguilera sa pri spievaní americkej hymny pred nedeľňajším Super Bowlom, ktorý je vyvrcholením sezóny v zámorskej profesionálnej lige amerického futbalu (NFL), pomýlila. Počas vystúpenia zaspievala namiesto jedného verša opäť ten predchádzajúci, iba s malou obmenou.

"Môžem iba dúfať, že všetci mohli pocítiť moju lásku k tejto krajine a že pravé posolstvo jej hymny bolo stále zrejmé," uviedla vo vyhlásení 30-ročná speváčka, ktorá svoju chybu ospravedlnila tým, že sa do piesne až príliš vcítila.


Aguilera už v minulosti na Super Bowle spievala. V roku 2000 jej spoločné vystúpenie s Enriquem Iglesiasom, Philom Collinsom a Toni Braxton v rámci Disneyho šou vyplnilo polčasovú prestávku, počas ktorej sa tento rok predstavila skupina Black Eyed Peas spolu so spevákom Usherom a gitaristom Slashom.

Rodáčka z New Yorku nie je prvá, ktorá sa pri spievaní americkej hymny na verejnosti pomýlila. V roku 2001 sa to pred zápasom amerického futbalu, ktorý sa pravidelne hrá pri príležitosti uvádzania hráčov do siene slávy, stalo aj Macy Gray. V decembri 2010 musel Mike Eli z country skupiny Eli Young Band pred jedným zápasom NFL dokonca začať spievať odznovu.

Zdroj: SITA
Foto: Christinaaguilera.com

Súvisiaci interpreti: Christina Aguilera