Americkú herečku a speváčku Christinu Aguileru včera zatkli, pretože bola na verejnosti pod vplyvom omamných látok. Podľa šoubizového portálu TMZ.com bola 30-ročná hviezda v tom čase so svojím priateľom Matthewom Rutlerom, ktorého zadržali za šoférovanie pod vplyvom omamných látok. Dvojicu predviedli na stanicu šerifa v západnom Hollywoode v utorok o 2:45 nadránom miestneho času. Podľa polície speváčku museli zadržať pre jej vlastnú bezpečnosť, prepustili ju o niekoľko hodín, keď bola schopná sama chodiť.

Ako uvádza TMZ.com, Aguilera bola podľa nemenovaného policajného zdroja "veľmi intoxikovaná" a "nedokázala sa o seba postarať". Rovnaký zdroj však zároveň doplnil, že "ak by nezadržali vodiča za šoférovanie pod vplyvom omamných látok, ona sama by sa nikdy do problémov nedostala".

Speváčku prepustili o 7:30 ráno kalifornského času. "Hneď, ako bola schopná zorientovať sa, premýšľať a sama chodiť, prepustili sme ju," povedal hovorca losangeleského šerifa Steve Whitmore. "Nebola schopná postarať sa sama o seba," pokračoval Whitmore. "Spolupracovala, nebola agresívna. Bola len intoxikovaná. Keď jej bolo lepšie, povedala, že by chcela odísť," dodal. Speváčkin hovorca sa zatiaľ k celej veci nevyjadril. Asi o dve hodiny neskôr na kauciu prepustili aj Matthewa Rutlera.

Informácie zverejnili webové stránky TMZ.com a People.com.

--
Zdroj: SITA
Foto: AP Photo/Matt Sayles

Súvisiaci interpreti: Christina Aguilera