Pokračovanie úspešného muzikálu Príbeh ulice bude mať premiéru už 25. marca. Producent a choreograf Milan Kereš si za titulnú pesničku vybral novinku od Márie Čírovej. Populárna speváčka nahrala chytľavú tanečnú pieseň spoločne s raperom Opakom z AMO. Ku skladbe sa zajtra začne nakrúcať aj videoklip.

Mária Čírová plánuje v tomto roku vydať svoj druhý štúdiový album. Jednou z noviniek, ktoré na ňom fanúšikovia nájdu, je aj skladba s názvom Strácam. "Oslovil ma Opak zo skupiny AMO a ponúkol mi beat, aký sa neodmieta," objasňuje Mária vznik novej pesničky. "Nadchol ma. Potom som ho už ja súrila, aby sme sa pustili do práce a z beatu urobili dobrý song," dodala speváčka, ktorá bola podľa vlastných slov prekvapená, že známy rapper si vybral na spoluprácu práve ju. Jej doterajšie hity sú totiž skôr pomalé balady nahraté v sprievode klavíra.

Na dueto s bratislavským raperom si však bez problémov trúfla, dokonca ju príjemne prekvapilo, že ju nenútil do nezvyčajného spôsobu spevu, či frázovania. "Mám napočúvané súčasné svetové hity, v ktorých sa raperi často spájajú so speváčkami. Výsledok takej spolupráce nemusí byť vôbec zlý."


Mária Čírová a Opak - Strácam

Skladbu Strácam si vybral producent a choreograf Príbehu ulice 2 Miňo Kereš ako titulnú pesničku celého muzikálu. Prvýkrát budú mať diváci možnosť ho vidieť 25. marca v divadle Nová scéna v Bratislave. Ponuku zahrať si v ňom dostala aj Mária Čírová. "Tá myšlienka sa naozaj objavila, ale musela som ju odmietnuť. Mám dosť povinností - starám sa o rodinu a malého synčeka, nahrávam nový album. Do muzikálu som dodala pesničku, ostatné rada prenechám ozajstným hercom," hovorí s úsmevom.

Mária sa však určite objaví v klipe ku skladbe Strácam. Už v utorok 8. marca ho začína nakrúcať renomovaný režisér Martin Hudák, hotový bude do konca mesiaca.

Informácie a foto pre Hudba.sk poskytla Eva Bacigálová, PR manažérka Márie Čírovej.

--
Foto: Lili Matušková

Súvisiaci interpreti: Mária Čírová