Rihanna zverejnila názov nového singlu z aktuálneho albumu Loud. S výberom jej pomohli fanúšikovia prostredníctvom sociálnej siete Twitter. Pôjde o baladu California King Bed v produkcii hip-hopového dua The Runners.

Termín vydania zatiaľ nie je známy. Bude to piaty oficiálny singel z piatej štúdiovej nahrávky, doteraz už vyšli Only Girl (In the World), What's My Name?, Raining Men a S&M, pričom prvé dva kraľovali americkému singlovému rebríčku Billboard Hot 100.

Dvadsaťtriročná hviezda, ktorá má na konte už päť albumov, rozbieha aj hereckú kariéru. Jej filmovým debutom je úloha v snímke Battleship v réžii Petera Berga, ktorá sa do kín dostane na budúci rok. Minulý týždeň však poprela správy o tom, že stvárni hlavnú postavu v pripravovanom remakeu filmového hitu z roku 1992 Osobný strážca.

"Nenávidím, keď speváčky hrajú vo filmoch o speváčkach, pretože sa na ne nikdy nemôžete pozerať ako na niekoho iného. Chcem hrať postavu, celý môj život je o hraní Rihanny, byť speváčkou vo filme by ma nenapĺňalo. Mám rada výzvy. Byť hercom znamená hrať rolu, byť schopný kráčať v topánkach niekoho iného, to je vzrušujúce," povedala pre magazín OK.

V origináli Osobného strážcu v réžii Micka Jacksona Frank Farmer (Kevin Costner) chráni pred nebezpečenstvom slávnu speváčku Rachel Marron (Whitney Houston), do ktorej sa postupne zamiluje. Nová verzia bude veľmi podobná, vrátane milostného príbehu, no osobný strážca bude v tomto prípade vojnový veterán z Iraku, ktorý ako prvú prácu po odchode z armády prijme ponuku ochraňovať veľkú hviezdu. Prácu mu sťažujú mikroblogovacie siete a ďalšie vymoženosti internetu, vďaka ktorým je prístup k celebritám omnoho jednoduchší. Obsadenie, režisér ani dátum premiéry zatiaľ nie sú známe.

Zdroj: SITA
Foto: Rihannanow.com

Súvisiaci interpreti: Rihanna