Bratislavská elektropopová formácia TANX krátko pred dvojkoncertom s nemeckou legendou Camouflage zverejnila svoj nový videoklip. Pôvodná verzia skladby Come Down, ku ktorej je čiernobiele video natočené, sa nachádza na debutovom albume Safe Zone, ktorý vyšiel ešte v roku 2009. Kapela TANX v aktuálnom zložení Nela Horváthová a Ján Hedera v súčasnosti planuje viaceré vystúpenia doma i v zahraničí a zároveň pripravuje materiál na nový album.

Bratislavská elektropopová formácia TANX krátko pred dvojkoncertom s nemeckou legendou Camouflage zverejnila svoj nový videoklip. Pôvodná verzia skladby Come Down, ku ktorej je čiernobiele video natočené, sa nachádza na debutovom albume Safe Zone, ktorý vyšiel ešte v roku 2009.

Kapela TANX v aktuálnom zložení Nela Horváthová a Ján Hedera v súčasnosti planuje viaceré vystúpenia doma i v zahraničí a zároveň pripravuje materiál na nový album.

Naživo ich najbližšie môžete vidieť už tento piatok 18. marca v bratislavskom MMC a o deň neskôr v KC Vltavská v Prahe. Na oboch koncertoch bude dvojica hudobníkov predskakovať slávnej nemeckej synthpopovej skupine Camouflage.

Videoklip Come Down režíroval Martin Hasák.


TANX - Come Down

Redakciu Hudba.sk informovala Nela Horváthová z kapely TANX.

--
Foto: Myspace.com/tanx2006

Súvisiaci interpreti: TANX