Nitrianska punková formácia Zoči Voči vyráža na svoje prvé samostatné klubové turné. Po niekoľkomesačnej koncertnej pauze sú chlapci z kapely oddýchnutí a plní energie. Turné bude mať jedenásť zastávok, Zoči voči zahrá od Bratislavy až po Humenné.

Kapela si pre svojich fanúšikov pripravila nový koncertný program. Okrem skladieb z albumu S tebou idem ďalej predstaví aj vypaľovačky Stratený a Jeden dôvod z pripravovanej novinky, ktorá vyjde na jeseň.

Odznie aj nový singel 2012, ku ktorému Zoči Voči v marci natočili videoklip s režisérom Martinom Hossom. Klip sa točil v Nitre a Banskej Bystrici a ako komparz si kapela cez internet pozvala svojich fanúšikov. Premiéra je naplánovaná na polovicu apríla. Svoj zatiaľ posledný videoklip kapela natočila k piesni Stratený.

Okrem Zoči Voči sa návštevníci turné môžu tešiť na zaujímavých hostí, napríklad na nevyspytateľnú partiu U.K.N.D., ktorá vystúpi na domácom koncerte v Nitre. Na turné vystúpia aj mladé nádejné kapely Before The Zero Day, Fallen Avenue a mnoho ďalších.


Zoči Voči - Stratený

Rozpis Zoči Voči tour 2011:

25. 3. - Košice, Coloseum
26. 3. - Bratislava, Randal
1. 4. - Žilina, Boonker Pub
2. 4. - Nitra, Nová Pekáreň
8. 4. - Humenné, Nostalgia Music Pub
9. 4. - Prešov, V-čko
15. 4. - Martin, Kocka
16. 4. - Zlaté Moravce, Kompas Klub
20. 4. - Liptovský Mikuláš, Route 66
23. 4. - Banská Bystrica, Klub 77
30. 4. - Trenčín, Klub Lúč

Informácie pre Hudba.sk poskytol Michal Andel, manažér Zoči Voči.

--
Foto: Peter Lauko - Facebook.com/zocivoci

Súvisiaci interpreti: Zoči Voči