Oficiálna pieseň blížiacich sa hokejových majstrovstiev sveta, ktoré sa uskutočnia v Bratislave a Košiciach v dňoch 29. apríla až 15. mája, má už aj svoju vizuálnu podobu. Speváčka Kristina natočila videoklip ku skladbe Life is a game s režisérmi Mayom Hurajtom a Ondrejom Štelbaským v produkcii štúdia HomeMedia Production.

Nakrúcanie trvalo tri dni a výsledok atmosférou i spracovaním pripomína videoklip hymny MS vo futbale 2010 Waka Waka (This Time for Africa) od Shakiry ale aj Kristínin program z Eurovízie.

Hlavná úloha vo videoklipe Life is a game patrí práve Kristíne, ktorej spoločnosť robia tanečníci so zástavami účastníkov MS namaľovanými na telách. Klip dopĺňajú prestrihy poskladané z momentov z minuloročného šampionátu a záberov partie chlapcov hrajúcich hokej s plechovkou. Vo videu sa objaví aj oficiálny maskot majstrovstiev Goooly.


"Klip sme sa v prvom rade snažili postaviť na emóciách. Keďže skladba vznikla pri príležitosti hokejových MS, zakomponovali sme do jednotlivých scén aj zábery zo stretnutí, ale bez toho, aby sme sa upínali na konkrétnu krajinu. Doplním ešte, že z archívu IIHF sme mohli použiť iba momenty z minuloročných majstrovstiev. Klip sme totiž natáčali v HD a v tejto kvalite boli zápasy prvýkrát snímané až pred rokom," uviedol režisér Mayo Hurajt.

"Priznám sa, že z videoklipu som nadšená. Hoci sme natáčali do tretej rána, ani na chvíľu nás neopúšťala dobrá nálada. Každý v tíme odviedol poctivú prácu a preto verím, že finálna verzia sa bude ľuďom páčiť. Myslím si, že sa nám podarilo vytvoriť zaujímavé dielo, ktoré obohatia pútavé kostýmy, skvelí tanečníci a emotívne zábery zo zápasov," dodala Kristina, ktorá má vo videu oblečené šaty od módnej návrhárky Adriany Adámikovej.

Zdroj: SITA + Hudba.sk
Foto: Grand Studio