Dnes (23.6.) o 16:00 zverejnilo Rádio_FM na svojom Facebooku odkaz, na ktorom si môžete stiahnuť debutový album nádejnej sliačskej kapely Got Blue Balls ešte pred oficiálnym vydaním. Zverejnenie downloadu je spojené s uvedením tretieho singla Move On. Samotný album vyjde v limitovanom počte 300 kusov a bude v predaji na koncertoch a stránkach kapely.

Got Blue Balls hrajú priamočiary kalifornský stoner/rock'n'roll, ktorým si získavajú srdcia fanúšikov už nejaký ten rôčik. Album si kapela nahrávala a produkovala sama a aj preto sa vydanie neustále posúvalo. Štvorica pochádzajúca zo stredného Slovenska sa však skladá z ľudí, ktorí si už čo to na koncertoch a festivaloch preskákali aj v rôznych iných hudobných projektoch.

► Stiahni album Got Blue Balls (2011, MP3) // bezstratový formát FLAC

Za krátke obdobie existencie si kapelu obľúbilo množstvo ľudí a aj preto sa jej tento rok podarilo dostať sa na najlepšie slovenské a české festivaly, kde odštartujú promo k novému albumu. Už tento víkend vystúpia na Papuča Feste v Beluši, následne ich bude možné vidieť aj medzi headlinermi Showcase Stage na Rock for People v Hradci Králové, kde zahrajú 4. júla. O štyri dni neskôr budú v Trenčíne na Bažant Pohode otvárať Runway Stage, 22. júla sa predstavia fanúšikom na festivale Kozel Žákovic Open v Trenčianskych Bohuslaviciach a 27. augusta na Musefeste v Starej Ľubovni. Následne po letných festivaloch sa kapela vyberie na turné po slovenských a českých mestách.

Aktuálnu zostavu mladej kapely tvoria Michal Minár (spev), Juraj Oravec (gitara, spev), Stanka Apfelová (basgitara), Richard Mikuš (bicie) a Boris Štefánik (spev, klávesy).


Got Blue Balls - Devil In Bed

Informácie a foto pre Hudba.sk poskytol manažér kapely Michal Glaybo Očovan z agentúry Vagaboond.