Speváčka Nika Karch, ktorá sa predstaví na tohtoročnom festivale v Podhájskej, chystá svoje vystúpenie spestriť niečím výnimočným. Na pomoc si zoberie hudobníkov z troch kapiel - Metropolis, Desmod a Horkýže Slíže - a spolu si zahrajú jednu pieseň. "Bol to nápad môjho manažéra a našej vokalistky, ktorí to nakoniec celé aj zrealizovali. Keďže festival oslavuje piate výročie, chceli sme to niečím okoreniť," povedala Nika.

"Za bicie si sadne Jano Škorec z Desmodu, basovú gitaru chytí do rúk Láďo Ďurica z kapely Metropolis a na gitare si zahrá Mário Sabo z Horkýže Slíže. Ľudia sa majú na čo tešiť, chalani v takomto zložení ešte nikdy predtým nehrali a určite to bude zaujímavé," dodala speváčka. Festival Podhájska Music fest 2011 sa koná v dňoch 15. a 16. júla v obci Podhájska.

Nika Karch pochádza z Michaloviec a spieva od detstva. Zúčastňovala sa na rôznych súťažiach a v minulom roku si vyskúšala aj veľké pódiá s tisíckami divákov. Vystúpila totiž ako vokalistka so skupinou Desmod na ich spoločnom turné s kapelou Nazareth.

--
Zdroj: PR
Foto: Nikakarch.sk