Bratislavská skupina AMO dnes vydáva svoj tretí štúdiový album s názvom Positive. Okrem klasického CD si ho môžete zakúpiť aj v digitálnom formáte prostredníctvom SMS v našej sekcii MP3 Albumy. Cenu albumu si môže kupujúci zvoliť sám - na výber je osem cenových hladín od symbolických 20 centov až po približnú cenu CD 11,15 eur. Skladby je možné sťahovať aj samostatne. Pozitívne ladená nahrávka obsahuje aj úspešný letný hit Spolu, v ktorom hosťujú členovia skupiny Polemic.

Žánrovo album zachádza do rôznych žánrov od rapu, cez dancehall a reggae až k world music. Okrem Polemicu sa na albume podieľali aj ďalší hostia z domova i zo zahraničia - Gramo Rokkaz, Lasky zo skupiny Para, speváčka Misha, dídžeji Spinhandz a Miko, U-Cee z Nemecka, Tribuman a Gill'us z Francúzka, Mr. E z USA a Ras Zacharri z Jamajky.

Na albume je celkovo dvanásť nových plnohodnotných skladieb, plus krátke intro a záverečný bonus v podobe novej verzie skladby Abstinent, ktorú AMO pôvodne nahrali so skupinou Para. "Túto vec majú ľudia stále veľmi radi a keďže ju máme zmáknutú v koncertnej verzii a hrávame ju na koncertoch s kapelou, rozhodli sme sa, že ju dáme na album v našej verzii ako bonus," vysvetlil Opak. "S albumom sme spokojní, podarilo sa nám zrealizovať pár zaujímavých spoluprác, veľa sme sa naučili, hudobne sme sa opäť posunuli a veríme, že fanúšikov týmto albumom uspokojíme," povedal o albume Moe.

Album Positive sa bude krstiť 27. októbra v River's Clube na Tyršovom nábreží a následne sa AMO so svojou živou kapelou vyberie na koncertné turné po slovenských mestách. Ešte predtým predstaví novinku 17. októbra v pražskom Lucerna Music Bare.

CD si môžu fanúšikovia si môžu album objednať na weboch Amo24hodin.sk alebo Gregoragency.sk. Prvých 100 kusov je cenovo zvýhodnených a podpísaných členmi kapely.


AMO a Polemic - Spolu

Zoznam skladieb na albume AMO - Positive:

1. Headline
2. Spolu (+Polemic)
3. Swing
4. Nápad za milión (+DJ Spinhandz)
5. Fajn
6. Štýl (+Gramo Rokkaz)
7. Someone Else (+U-Cee)
8. Toľko rečí
9. Ex
10. Hej! (+Tribuman, Gill'us & Mr. E)
11. Nechám sa zviesť (+Misha)
12. Naozaj? (+Ras Zacharri)
13. Roky (+DJ Miko)

bonus: 
Abstinent (+Lasky) - AMO & Band verzia!

--
Text: PR
Foto: Ondrej Čajka