Člen skupiny H16, raper Majk Spirit vydáva dnes prostredníctvom vydavateľstva BeatBan svoj debutový sólový album s názvom Nový človek. Nahrávka obsahuje devätnásť skladieb, o produkciu ktorých sa postarali Billy Hollywood, Wich, Emeres, Mad Skill, Grimaso, KMBL, Viktor Hazard a Sik. Posledného menovaného producenta si raper vybral v súťaži na svojej facebookovej fanúšikovskej stránke.

Práve cez Facebook svoj nový album fanúšikom predstavil aj naživo. Priamy prenos jeho koncertu odvysielala vo štvrtok (10.11.) večer stránka Facebook.com/ziveprenosy.sk. Podľa predstaviteľov spoločnosti, ktorá vysielanie zabezpečuje, bol koncert pri príležitosti uvedenia albumu prvým živým prenosom hip-hopu na známej sociálnej sieti.

Album Nový človek sa nahrával v štúdiu Fat Music Viktora Hazarda, pričom o mix a mastering sa postaral Marek Šurin. Ako hostia sa na ňom objavia Spiritovi "kolegovia" z H16 Otecko a Cigo, ďalej Supa a Delik z dua Moja Reč, Orion, Nironic, DNA, Suvereno a finalistka súťaže Česko Slovensko hľadá SuperStar Celeste Buckingham. Prvým singlom sa stala skladba Good Vibration, ktorá bodovala v hudobnom rebríčku rádia Európa 2. Dnes navyše vychádza aj druhý singel, ktorým je skladba Sen s hosťujúcim Nironicom.

Majk Spirit - Good Vibration

Tracklist albumu Majk Spirit - Nový človek:

1. Som aký som
2. Počítaj so mnou 
3. Hip-Hop
4. Sen f. Nironic
5. Good Vibration
6. Ženy treba ľúbiť
7. Nebuď tragéd f. Orion
8. Free f. Delik
9. Ži a nechaj žiť
10. Legendárna f. H16
11. Ja a ty f. Celeste Buckingham
12. Bič! f. Cigo
13. Sexy
14. VšetkoSpoluHrá f. Supa
15. Jazvy
16. Hviezdy
17. Hľadám pravdu
18. Babylon horí f. DNA & Suvereno
19. Nový človek

Zdroj: SITA, TASR
Foto: CD cover

Súvisiaci interpreti: Majk Spirit