Martin Harich sa v uplynulom roku zviditeľnil v televíznom programe Česko Slovensko hľadá Superstar, ktorý si podľa vlastných slov užíval po celý čas. "Každú sekundu som myslel na to, že takmer každý začínajúci muzikant by chcel byť na mojom mieste. Preto som sa v prvej polovici roka tešil naozaj zo všetkého," uviedol mladý spevák pre Hudba.sk.

Ako sám podotkol, po vstupe do šoubiznisu s ním aj napriek jeho veku nejednali v rukavičkách. "V tomto svete už žiadny taxikár nečakal pred hotelom, aby odviezol hviezdičky pred fotostenu, práve naopak. Prišla tá pravá práca, ktorú všetci muzikanti dobre poznajú, ale aj milujú. Bolo to však iba v môj prospech, keďže veľa súťažiacich si príliš rýchlo navyklo na všetko to bezchybné a dokonalé v Superstar."

Svoje doterajšie skúsenosti však hodnotí iba pozitívne. "Pred rokom som o tomto čase už mal za sebou prvý kasting v Košiciach a ak by mi niekto povedal ako to skončí, tak mu neuverím. Je to pre mňa jeden obrovský splnený sen, ktorý ešte stále trvá a robím všetko preto, aby trval čo najdlhšie. Vždy som chcel zasvätiť život muzike a som odhodlaný robiť ju na 200 percent."

V roku 2011 sa Harichovi okrem výhry ceny televízie Óčko v kategórii Objav roka podarilo vydať debutový album Príbeh snov, na ktorý by chcel nadviazať ďalšou štúdiovou nahrávkou. "Mojim cieľom je vydať druhý album. Materiálu mám fakt nespočetné množstvo, čiže celý proces sa bude niesť v znamení vyberania toho najlepšieho. Popri tom všetkom máme naplánované množstvo koncertov, ktorých sa fakt neviem dočkať. Milujem tú atmosféru," dodal.

Čo priniesol rok 2011 a aké plány do nového roka majú ďalší domáci interpreti, si môžete prečítať TU.

Autor: Miroslav Meňhert
Foto: Martinharich.sk (Marián Vejčík)

Súvisiaci interpreti: Martin Harich