Americká speváčka Christina Aguilera prezradila prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter, že pripravuje nový štúdiový album. Ako uviedla tridsaťtriročná hudobníčka v sobotu 19. apríla, čakanie na narodenie druhého dieťaťa využíva na tvorbu novej nahrávky. "Album, dieťa a nádherná hudba, už čoskoro," napísala Aguilera.

Tehotenstvo môže byť príjemným škrtom cez plány. Vie o tom svoje aj Christina Aguilera. Autorka hitu Dirrty oznámila očakávanie svojho druhého dieťaťa - dievčatka počas koncertu v malajzíjskej metropole Kuala Lumpur. Pritom plánovala pokračovať v porotcovaní a mentorovaní súťažiacich siedmej série americkej verzie speváckej šou The Voice (Hlas). Podľa doteraz dostupných informácii by ju napokon v kresle mala nahradiť líderka skupiny No Doubt Gwen Stefani.

O pokoj však nebude mať postarané, a to z vlastnej vôle. Ako sama prezradila, chystá sa pre svojich fanúšikov pripraviť nasledovníka "prerodového" albumu Lotus (2012). Ten síce v americkom rebríčku Billboard 200 obsadil siedmu priečku počas týždňa svojho vydania, no medzi poslucháčov veľmi neprenikol. Napriek hviezdnej produkcii (Alex DaKid, Max Martin, Lucas Secon) predal len 37 tisíc kusov a zo singlov mohli fanúšikovia poznať iba Your Body či Let There Be Love. Informácie o produkcii či pokrokoch v nahrávaní novinky zatiaľ nie sú k dispozícii.

Pozrite si videoklip k singlu Let There Be Love:


Vypočujte si album Lotus na Deezeri.
 
Autor: Marek Majzon (perex: SITA, zdroj: Digitalspy.co.uk)
Foto: Evan Agostini/Invision/AP

Súvisiaci interpreti: Christina Aguilera