"Nepovedali ti, že som divoška?" pýta sa Rihanna v texte skladby Needed Me adresovanej chlapovi, ktorý si myslel, že môže byť vo vzťahu so silnou ženou a pritom sa tváriť, že ju vôbec nepotrebuje. V čerstvo zverejnenom videoklipe si to s tým hajzlíkom vybavila celkom radikálne - uprostred radovánok v striptízovom klube ho poslala na druhý svet.

Krutá pomsta zlým chlapcom zjavne patrí medzi obľúbené témy 28-ročnej barbadoskej speváčky. Po tom, ako v roku 2011 zastrelila muža v klipe Man Down, šokovala minulý rok videom Bitch Better Have My Money plným tortúry voči svojmu dlžníkovi i jeho manželke. S novinkou Needed Me sa vracia k strelnej zbrani, pričom režisér Harmony Korine (Spring Breakers) celú akciu umiestnil do prostredia nočného klubu, takže spolu s krvou nie je núdza ani o explicitné erotické zábery.

Vzduchom okrem guliek a dolárových bankoviek "lietajú" aj vlniace sa zadky a prsia striptérok, pričom zahanbiť sa nedá ani samotná Rihanna. Aj v treťom videoklipe z albumu Anti totiž decentne vystavuje na obdiv svoje ženské zbrane. Po tom, ako bez podprsenky zvádzala Drakea vo vizuáli Work a naplno ukázala svoj sexepíl v klipe Kiss It Better, tentoraz ležérne provokuje v priehľadnom župane, smutne spomínajúc na toho nesympatického nešťastníka, po ktorého zavraždení odplávala na jachte za lepším životom. Snáď bude veselšia počas svetového turné, v rámci ktorého sa predstaví 26. júla v pražskej O2 Aréne a 9. augusta vo viedenskej Stadthalle. 


Vypočujte si celý album Anti na Deezeri:

 
Text: Hudba.sk, pm
Foto: Youtube

Súvisiaci interpreti: Rihanna