Michaela Husárová alias M.U.S. na novej EP nahrávke pomenovanej podľa výborného minuloročného singla Nestačí predstavuje päť skladieb, ktoré sú pre jej spevácku a najmä autorskú dráhu zásadné. Po debutovom album ME z roku 2019 sa totiž rozhodla tvoriť piesne v rodnej slovenčine a EP Nestačí je dôkazom, že to bolo správne rozhodnutie.


Producentsky sa na nahrávke podieľal renomovaný producent Matej Mikloš alias Lil Maxx, s ktorým M.U.S dlhodobo spolupracuje. "
Na albume sme sa snažili s Maxom zachovať prvky, ktoré sú nám hudobne vlastné už z prvého albumu, a zároveň sa opäť aj hudobne aj žánrovo posunúť trocha ďalej. Veľa urobili aj slovenské texty, pri ktorých sa zrazu úplne inak skladajú vokálne linky. Ale naučila som sa s tým pracovať a baví nás to," hovorí Michaela.

Rovnomenný singel sa na EP Nestačí paradoxne nenachádza. Speváčka a autorka hovorí, že piesne na ňom sú krátkym prierezom jej života za posledné dva roky. Od párty s priateľmi cez vzťahy až po pocity, ktoré sama v sebe riešila a ktoré výrazne ovplyvnili jej život za posledné obdobie. "Toto obdobie pre mňa najviac vystihuje pesnička JLo, v ktorej sa mi podarilo opísať to, čo som sa snažila popierať v sebe dosť dlhý čas. Nedokázala som si priznať tie pocity nepokoja, ktoré som mala a ktoré mi zabraňovali robiť veci, ktoré som mala rada a ktoré ma bavili," dodáva M.U.S.

Práve skladba JLo je jej ďalším singlom a súbežne s EP vychádza v sprievode videoklipu, ktorý si Michaela režírovala a strihala sama. Spolu s Matejom Koreňom za kamerou sa snažili vyjadriť posolstvo pesničky temnými a rozostretými zábermi, čo sa im aj podarilo. EP Nestačí je od dnes dostupné na všetkých digitálnych platformách.


Vypočujte si celú EP nahrávku na Deezeri:




Pripomeňte si aj minuloročný videosingel Nestačí:


Informácie a fotografie redakcii Hudba.sk poskytla hudobná manažérka Andrea Turčina. Správu sme upravili a doplnili.