Americký raper Danny Brown zverejnil k singel Really Doe. Vyše päťminútová skladba vznikla v produkcii Black Milka a ako hostia sa v nej predstavili raperi Kendrick Lamar, Ab-Soul a Earl Sweatshirt, ktorý je známy aj ako člen kolektívu Odd Future Wolf Gang Kill Them All.

Novinka sa bude nachádzať na Brownovej očakávanej štvrtej sólovke Atrocity Exhibition, ktorá sa dostane na trh v piatok 30. septembra. Štúdiovka bude obsahovať dovedna pätnásť skladieb, vrátane už skôr zverejnených singlov When It Rain a Pneumonia, a okrem menovaných na nej hosťujú tiež Petite Noir, B-Real zo Cypress Hill či speváčka Kelela.


Tracklist albumu Atrocity Exhibition: 

1. Downward Spiral 
2. Tell Me What I Don't Know 
3. Rolling Stone feat. Petite Noir 
4. Really Doe feat. Kendrick Lamar, Ab-Soul & Earl Sweatshirt 
5. Lost 
6. Ain't It Funny 
7. Goldust 
8. White Lines 
9. Pneumonia 
10. Dance In The Water 
11. From The Ground feat. Kelela 
12. When It Rain 
13. Today 
14. Get Hi feat. B-Real 
15. Hell For It

Danny Brown, vlastným menom Daniel Dewan Sewell, odštartoval kariéru v roku 2003 v skupine Rese'vor Dogs. S ňou v tom istom roku vydal album Runispokets-N-Dumpemindariva. Neskôr sa Brown vydal na sólovú dráhu a v roku 2010 ponúkol album The Hybrid, po ktorom nasledovali štúdiovky XXX (2011) a Old (2013). Okrem toho má na konte niekoľko mixtapeov a EP nahrávok. V minulosti s ním spolupracovali napríklad aj Eminem či Tony Yayo. 


Zdroj: SITA (Nme.com, Rollingstone.com, archív)
Foto: Facebook.com/xdannyxbrownx

Súvisiaci interpreti: Miro Žbirka