Skupina Polemic v lete každoročne roztancováva fanúšikov na festivaloch po celom Slovensku. Inak tomu nebolo ani tento rok a okrem ich notoricky známych hitov mal na koncertoch úspech aj najnovší singel Tancuj!, ktorý dal do pohybu punkáčov, rockerov aj matky s deťmi či babičky.

Skladbu Tancuj! zverejnil Polemic na začiatku leta a okamžite bolo jasné, že bude koncertným hitom. Teraz sa už fanúšikovia môžu tešiť na videoklip, ktorý na Hudba.sk odpremiérujeme v pondelok 26. septembra. Kapela v ňom zvečnila tanečné kreácie fanúšikov, pridal sa aj moderátor Fun rádio Dohody Matej "Sajfa" Cifra.

"Nápad na klip vznikol spoločne pri debate celej kapely a režiséra klipu, ktorým je úspešný Marek Mackovič. Vyzvali sme na koncertoch publikum, aby ľudia na kameru ukázali svoje tanečné umenie. Sme radi, že mnohí zareagovali pozitívne," vraví trubkár Polemicu Peter "Petko" Opet. "Ľudia sa z pesničky veľmi tešia. Aspoň tak sa to zdá nám, keď sa na nich pozeráme z pódia. Nakoniec, táto atmosféra je tiež zachytená v novom klipe. Keď sa Petko spýtal počas koncertu ľudí: 'Viete, aké je heslo tohto leta?', z davu sa zakaždým ozvalo: Tancuj!. Nás to veľmi teší a ďakujeme," dodáva gitarista a spevák Michal "Mickey Mouse" Novácky.


Polemic patrí medzi najobľúbenejšie slovenské koncertné kapely, ktorá dokáže rozprúdiť zábavu na akejkoľvek akcii a s veľmi rôznorodým publikom. Hrá v zložení Peter "Petko" Opet, Braňo "Bejzo" Bajza, Michal "Mickey Mouse" Novácky, Peter "Ras Píter" Šandor, Peter "Pepe" Huraj, Miroslav "Mireček" Baričič, Ľubomír "Lubenko" Horák a Andrej "Šéfko" Juráš.



Redakciu Hudba.sk informovala Nora Krchňáková z agentúry Propaganda House. Informácie o koncertoch a ďalších novinkách Polemicu nájdete na www.polemic.sk alebo na Facebooku či na Instagrame.

Foto: Albert Curny

Súvisiaci interpreti: Polemic