30 000 vstupeniek na londýnske koncerty Rolling Stones, ktoré sa uskutočnia 25. a 29. novembra, sa vypredalo za rekordných 7 minút. Hneď na to sa stovky z nich objavili na čiernom trhu, kde sa ich cena šplhá do astronomických čísel.

Vstupenky v "klasickom" predaji bolo možné zakúpiť za £95 (asi 115 €) až £375 (asi 460 €). V súčasnosti si fanúšikovia, ktorí nepatria medzi šťastných 30 000 majiteľov lístkov, musia pripraviť prinajmenšom $700 (asi 535 €) za miesto na najvzdialenejšej tribúne alebo viac ako $16 000 (asi 12 200 €) za miesto na státie pod pódiom.
 
Táto situácia však z pochopiteľných príčin rozladila či dokonca rozzúrila mnohých fanúšikov Rolling Stones, ktorí si lístky kúpiť nestihli. Na sociálnych sieťach sa preto v posledných hodinách množia najrôznejšie komentáre typu - "Lístky na koncert sú už na eBay za nehorázne peniaze. Ako sa k nim však majú dostať skutoční fanúšikovia?", "Kúpiť si vstupenku na Rolling Stones v Anglicku je v podstate nemožné. Kde budú ešte koncertovať?" či "Podarilo sa vôbec niekomu kúpiť si lístok?"

Zdroj: Nme.com, Entertainmentwise.com
Foto: Rollingstones.com

Súvisiaci interpreti: The Rolling Stones