Český pesničkár Tomáš Klus zverejnil netradičný videoklip ku skladbe Nově. Video k recitovanej piesni obsahuje zábery prírody, pričom hlavný dôraz kladie na indiánsku svadbu speváka s Tamarou Kubovou.

O netradičnom obrade uprostred prírody sa fanúšikovia dozvedeli vďaka fotografii, ktorú spevák zverejnil na svojej Facebook stránke. Dvojica, ktorá má spolu päťmesačnú dcérku Josefínu, je na nej zachytená pri bozku uprostred lesa v jednoduchom bielom oblečení a s indiánskymi čelenkami na hlavách. Klus v texte pod fotkou poeticky opisuje detaily svadby a vyznáva sa z lásky k svojej žene. Pozornosť médií však upútal najmä kritikou bulváru, keďže na jeho svadbu sa pokúšal dostať aj nepozvaný hosť s fotoaparátom.

Tomáš Klus sa v súčasnosti venuje nahrávaniu nového albumu v zruboch uprostred lesov pri českej rieke Sázava. So zlatým slávikom na novinke, ktorej názov ani dátum vydania zatiaľ neprezradil, spolupracujú aj Jiří Kučerovský, Jan Lstibůrek a Petr Škoda. Videoklip k piesni Nově, ktorá je silnou spevákovou výpoveďou k jeho fanúšikom, okrem spomínanej svadby približuje aj atmosféru nahrávania.


Text: Hudba.sk
Foto: Facebook.com/TomasKlus

Súvisiaci interpreti: Tomáš Klus