Po vypredaných halových koncertoch Černobílého turné 2014 v Prahe, Pardubiciach a Ostrave mieri česká spevácka ikona Lucie Bílá na Slovensko. Už teraz však plánuje budúcoročné aktivity, ktorým bude dominovať veľké turné s českou metalovou legendou Arakain.

Lucie Bílá sa po minuloročnom úspechu opäť vracia do Bratislavy s výpravnou šou v štýle najväčších svetových popových hviezd. Fanúšikom svoje najväčšie hity predstaví už vo štvrtok (23.10.) v Slovnaft Aréne, kde spolu s ňou vystúpia jej klavírista a dlhoročný spolupracovník Petr Malásek s kapelou, tanečná skupina The Pastels, svetlomaliar Alex Dowis, či famózny bubeník Mika Ronos. Všetci už minulý rok dokázali, že dokážu svojim talentom zaujať a doslova strhnúť publikum. Program tour sa tak oproti tomu minuloročnému veľmi nemení. 

"Netreba meniť niečo, čo sa páčilo, osvedčilo a čo funguje. Černobílé turné 2014 je rovnaké, ako to minuloročné, ktoré bolo megaúspešné. Tento rok žiadna veľká zmena nebude, snáď len pribude pesnička v rockovej časti. Ide o jeden z najväčších hitov zo spolupráce so skupinou Arakain, s ktorou chystám na budúcu jar veľké turné," prezradila speváčka, čím určite potešila časť publika, ktorá jej fandila na začiatku kariéry, keď sa ešte profilovala ako tvrdá rockerka.

Teraz sa však naplno venuje popovej šou, s ktorou v ostatných dňoch úspešne precestovala Českú republiku. Dôvodov, prečo sa Lucie Bílá aj tento rok pustila do Černobílého turné, bolo viac. "Prvým je záujem ľudí, ktorí sa minulý rok na koncert nedostali, alebo ho chcú vidieť znova a druhým je záznam koncertu na DVD. Hovorí sa, že čo sa napíše, či natočí, nemusí sa pamätať. A ja by som si veľmi želala, aby sa na jedno z mojich najväčších turné nezabudlo! Už teraz sa na Slovensko s celým tímom veľmi teším," hovorí Bílá, ktorá turné spojila s vydaním a propagovaním novej výberovky. "Troj-CD Diamond collection je plné všetkého krásneho, čo mi kedy vyšlo. Je to radosť pre mňa i pre mojich fanúšikov a krásny darček všetkým okolo mňa. Každý si na albume s päťdesiatimi pesničkami môže nájsť to, čo má rád," dodala. 

Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytol Rado Mešša z agentúry pro:messa.

Foto: Petr Mráček

Súvisiaci interpreti: Lucie Bílá