Českú speváčku Ewu Farnu, ktorá v pondelok očarila bratislavské publikum v klube MMC, čaká na Slovensku ešte jedna zastávka. Avizovaný termín 23. novembra sa však mení. Zároveň sa koncert presúva aj do iných priestorov.

Pôvodne mala Ewa Farna v Poprade vystúpiť už túto sobotu v športovej hale Aréna, no jej fanúšikovia pod Tatrami si budú musieť ešte pár dní počkať. "Mrzí nás to, ale koncert Ewy Farnej sa z technických dôvodov prekladá na štvrtok 28. novembra do estrádnej sály v Aquacity Poprad. Všetky vstupenky ostávajú v platnosti. Všetkým sa veľmi ospravedlňujeme za prípadné komplikácie s týmto termínom," povedal organizátor koncertu.

Farna sa aj napriek nečakanej zmene na Poprad teší a sľubuje rovnako kvalitnú šou, akú predviedla pred pár dňami v Bratislave, na ktorú mala len pozitívne ohlasy. Príjemne prekvapila aj nás, prečítajte si reportáž.

Lístky na presunutý koncert:  Predpredaj.sk

Ewa Farna sa počas ostatných piatich rokov zakaždým stala bronzovou českou slávicou. Na konte má zatiaľ šesť štúdiových albumov: Měls mě vůbec rád (2006), Ticho (2007), Sam na sam (2007), Cicho (2009), Virtuální (2009) a EWAkuacja (2010). Spieva nielen po česky, ale aj po poľsky a anglicky. Medzi jej najznámejšie hity patria Měls mě vůbec rádLa la lajJaký to je či Toužím. Tento rok sa predstavila ako porotkyňa v SuperStar.

Zdroj: PR - Access Production, archív Hudba.sk
Foto: René Miko

Súvisiaci interpreti: Ewa Farna