Holandská kapela Within Temptation ohlásila termíny európskeho turné pre budúci rok. Formácia sa predstaví napríklad aj 26. októbra v poľskom meste Poznaň, o deň neskôr vo Varšave, 11. decembra v Prahe, 12. decembra v Budapešti alebo 13. decembra vo Viedni. Vstupenky sa dostanú do predaja 24. novembra.

Speváčka skupiny Sharon den Adel sa na koncerty veľmi teší. "Keď sme dokončili predchádzajúce turné, mala som ťažké obdobie. Uvedomila som si, že potrebujem tráviť čas s rodinou a vysporiadať sa s určitými vecami, znovu nájsť samú seba. Trvalo to dlhšie, ako som čakala, no po dvoch rokoch sa veci zlepšili," uviedla.

Within Temptation vznikli v roku 1996. Debutovali o rok neskôr nahrávkou Enter, z ktorej pochádza len jeden singel s názvom Restless. Nasledovali štúdiovky Mother Earth (2000), The Silent Force (2004), The Heart Of Everything (2007), The Unforgiving (2011) a Hydra (2014). Okrem toho ponúkli aj niekoľko EP, živákov či kompiláciu The Q-Music Sessions (2013). Medzi úspešné single sedemčlennej zostavy patria napríklad Ice Queen, Angels či What Have You Done (feat. Keith Caputo).


Zdroj: SITA
Foto: Marko Erd - archív Hudba.sk

Súvisiaci interpreti: Within Temptation