Speváčka so zamatovým hlasom Natália Hatalová sa ozýva po dlhšom čase, kedy ju zamestnávali mamičkovské povinnosti. Dúfa, že fanúšikov v náročnej dobe povzbudí novinkou Chcem. Pesničku predstavuje spolu s videoklipom, v ktorom ukázala, že materstvo jej na kráse a sexepíle nič neubralo.

Natália Hatalová si takmer dva roky užívala pokojný rodinný život s manželom Ladislavom a dcérkou Viktóriou. Teraz však prichádza s novým singlom Chcem, ktorý si sama otextovala. Hudba a text vznikli už dávnejšie, no čas na zverejnenie piesne podľa speváčky dozrel až teraz.

"Text je o tom, aby človek prijal prekážky s tým, že ho posúvajú ďalej. Netreba sa vzdávať, ale práve naopak, byť silný a čeliť všetkému, čo príde. Asi všetci prežívame v rámci pandémie náročné časy. Nič nie je ako bolo a prídu dni, keď to na nás môže doľahnúť. Pieseň Chcem vznikla ešte pred dvoma rokmi a dozrela vo mne aj vďaka aktuálnej situácii. Je mi jasné, že text nie je úplne jednoznačný, ale viem, že každý v ňom nájde to svoje. Svoj príbeh, svoju túžbu," vysvetľuje sympatická speváčka, ktorú Slovensko spoznalo vďaka tretej sérii SuperStar ešte v roku 2007.


Hudbu k pesničke zložil Andrej Mutňanský a o mastering sa postaral Randy Gnepa. "Andreja poznám už roky, sledujem jeho tvorbu, keďže je sám spevákom. O spolupráci sme sa rozprávali už dlhšie. Prvá prišla hudba a nálada pesničky ma ťahala napísať niečo týmto smerom. Veselé bolo, že som dva mesiace mala v hlave, že to bude po anglicky a v priebehu jedného večera sa to celé zmenilo. Potom sme už len pesničku nahrali a doladili celkový aranž," dodáva Natália.

Na tvorbe videoklipu sa podieľali kameraman Jozef Antálek, strihač Matěj Němec a o svetlá sa postaral Tomáš Majláth. Svoj vzhľad zverila speváčka do rúk trojice Patrik Haaz (styling), Adam Riotrox (make-up) a Feri Racskó (vlasy). Počas nakrúcania vznikla aj séria nových promo fotografií, o ktoré sa postarala Barbora Baluchová.

"Nakrúcane videoklipu bola veľká radosť. Rada spolupracujem s ľuďmi, ktorých poznám aj mimo kamery. Sú pre mňa dobrými priateľmi aj v bežnom živote. Pôvodný plán bol nakrútiť niečo aktuálne v rámci situácie, ktorú všetci prežívame. Ale napokon som nechcela vážnejšiu myšlienku potvrdiť ešte emočnejším klipom, a tak som sa rozhodla, že to trochu odľahčíme. Vytvorili sme scénu fotenia, kde backstage je stage. Klipom ukazujeme pozlátko, ktoré zmizne v momente ako sa svetlá zhasnú," uzatvára Natália Hatalová.

Informácie a fotografie redakcii Hudba.sk poskytla PR manažérka Eva Slávková z agentúry Propaganda House. Tlačovú správu sme upravili. Novinky speváčky môžete sledovať na jej oficiálnych profiloch na sociálnych sieťach Facebook a Instagram.

Foto: Barbora Baluchová