Skladba Viac, ktorú kapela IMT Smile nahrala k romantickému seriálu Druhý dych, sa dočká videoklipu. V ňom sa okrem Ivana Táslera objaví aj hlavná ženská predstaviteľka seriálu Jana Lieskovská. Videoklip sa natáčal na bielom pozadí pod taktovkou Martina Hudáka, ktorý stojí aj za najnovším klipom Richarda Müllera.

"Bola to pre mňa nová skúsenosť - videoklip ku seriálovej pesničke som ešte nerobil. Koncept vznikol vo veľmi krátkom čase a museli sme byť produkčne veľmi pohotoví vzhľadom na vyťaženosť účinkujúcich. Tešil som sa, že po dlhej dobe som netočil na zelenom pozadí," priblížil nakrúcanie Hudák.

Jana Lieskovská svoj videoklipový debut zhodnotila pozitívne. "Celé točenie bolo postavené na predstavivosti. Okolo mňa bol prázdny biely priestor a ja som len dostávala od režiséra inštrukcie, čo sa naokolo deje a ako by to asi malo vyzerať vo výsledku. Išlo hlavne o náladu a atmosféru toho celého. Bola to pre mňa nová a zaujímavá skúsenosť, za ktorú som vďačná a sama som veľmi zvedavá, ako to nakoniec bude spolu fungovať."

Videoklip bude mať premiéru v pondelok, 23. apríla, o 19:00 v hudobnej relácii Barbory Rakovskej - VOYO Music.

IMT Smile - Viac
 
Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytol Branislav Šanta, PR manažér TV Markíza.

Súvisiaci interpreti: IMT Smile