Slovenský hudobník Daniel Kuciak, ktorý vystupuje pod menom Daniel, upozorňuje v novom videoklipe Save The World na dôležitosť osobného kontaktu medzi ľuďmi. V tomto smere volá po záchrane sveta. V emotívnom videu pritom stavil na krásu hlavných hrdiniek.

"Je to príbeh zo života jednotlivca. Vypovedá o vzťahoch a srdečnosti medzi ľuďmi, ktoré majú v dnešnej dobe nevyčísliteľnú hodnotu," hovorí Daniel. O hudobnú produkciu sa v prípade skladby Save The World postarali chalani zo štúdia Tha Colossus. Audiovizuálny počin pomohla dotvoriť charizmatická modelka a režisérka videoklipu Natália Muchová.

Daniel rád spája hudobné štýly. V novinke Save The World prepojil klasický orchestrálny hudobný nástroj hoboj so svetom populárnej hudby. "Rád by som spopularizoval hoboj a využil jeho neuveriteľne farebné a emocionálne možnosti vo svete pop music," vraví hudobník a multiinštrumentalista.

Po úspešnom absolvovaní štúdia klasickej hudby so zameraním na hoboj a jazz v nórskom Osle sa Daniel rozhodol žiť a tvoriť na Slovensku. Na domácej hudobnej scéne pôsobí od roku 2015.


Redakciu Hudba.sk informoval Daniel Kuciak. Tlačovú správu sme upravili. 

Foto: PR