Americký magazín V zverejnil sériu autorských fotografií Stevena Kleina, na ktorých spoločne pózujú popové ikony dvoch generácií - Katy Perry a Madonna. Pozrite si snímky, na ktorých sa 29-ročná interpretka hitu I Kissed a Girl zahrala na dominu a zviazala 55-ročnú kráľovnú popu.

Celé fotenie mal na starosti kreatívny tím fotografa Stevena Kleina a stylistka Arianne Phillips, ktorá dlhodobo spolupracuje s Madonnou. Výsledné snímky sa objavia v najnovšom čísle časopisu V magazine.

"Z toľkého ohýbania ma bolela horná polka tela i zadok," uviedla Katy Perry na margo fotenia. Jej vyjadrenia sa okamžite chytila Madonna, ktorá aj vo veku 55 rokov dokáže šokovať: "Je dobré, že ťa bolel zadok. Mňa zas bolel krk z toho nádherného momentu, keď som sala tvoj podpätok."

Zaujímavosťou je, že v podobnom štýle sa nedávno prezentovala aj Miley Cyrus. Tá pre zmenu natočila odvážne video, v ktorom jej telo zakrýva len latex, izolačná lepiaca páska na bradavkách, sieťované pančuchy a čierny olej. Najväčším prekvapením preto je, že Madonna najnovšiu sériu fotografií nenafotila s ňou, ale so zdržanlivou Katy Perry.

Katy Perry a Madonna nafotili BDSM akty Zdroj: Steven Klein - V magazineViac fotografií nájdete v galérii

V rámci exkluzívneho rozhovoru pre V magazine sa Madonna rozhovorila aj o komplikovanom vzťahu, ktorý má vďaka svojmu vystupovaniu s rodinou. "Vždy som svojmu otcovi hovorila, že som umelkyňa a že sa musím umelecky vyjadriť. Dlho ma nechápal, ale myslím si, že sa s tým konečne zmieril. Trvalo to iba 30 rokov. Minule sa ma napríklad spýtal - musíš predstierať masturbáciu na posteli? A ja som mu odpovedala, že áno."

Ak ste pobúrení obsahom tohto článku, vedzte, že píšeme aj o hudbe. Na zbytočné články však klikáte najradšej, preto ich robíme. Ak chcete svojou troškou prispieť k tomu, aby dobro zvíťazilo nad iluminátskym zlom a hodnotné, zaujímavé témy nad bohapustým bulvárom, tu je zopár tipov z posledných dní:

recenzie nových albumov Tune-Yards a Kelis

rozhovor s Tomášom Klusom, ktorý vypredal slovenské turné

rozhovor s kapelou Komajota, ktorá stále funguje a ide si svojou cestou

pozvánka na predstavenie muzikálu Kleopatra v kameňolome pri Pezinku

profil jedného z najväčších nových objavov, speváčky BANKS

pozvánka na koncert projektu Karbido, ktorý je svetovým unikátom

rozhovor s originálnou a medzinárodne uznávanou folklórnou skupinou Banda

videoklip roka v podaní Vrbovských víťazov

pozvánka na turné basgitaristu Juraja Grigláka

profil skvelej britskej kapely James, ktorá v júni vystúpi prvýkrát na Slovensku

pozvánka na koncert čiernej ovce hip-hopu menom Sensational

vydarený duet Anety Langerovej a Marty Kubišovej

príbeh americko-slovenskej kapely Abscondo, o ktorej ešte budete počuť

prehľad noviniek na scéne hard & heavy obohatený o tipy Rudiho Rusa

Text: Hudba.sk (zdroj: Digitalspy.co.uk)
Foto: Steven Klein - V magazine

Súvisiaci interpreti: Katy Perry, Madonna