Hviezdny francúzsky producent prináša už štvrtý singel zo svojej aktuálnej štúdiovky Listen (2014). Videoklip k skladbe, v ktorej hosťuje raperka Nicki Minaj, speváčka Bebe Rexha a vypomáha aj kolega Afrojack, výrazne pripomína novinku v kinách - pokračovanie kultovej dystopickej ságy Mad Max.

Hey Mama je názov singla, ktorý nasleduje po Lovers On The Sun, Dangerous a What I Did For Love z albumu Listen francúzskeho dídžeja Davida Guettu. Ide už o jeho tretiu skladbu, na ktorej sa spolupodieľa aj Nicki Minaj, pričom v refréne počuť speváčku Bebe Rexha. Producentský kredit sa v tomto prípade delí na tri časti: okrem Guettu totiž na budúcom letnom hite pracovali aj Holanďania Afrojack a Guettov stály spolupracovník Giorgio Tuinfort.

Príslušný vizuál má postapokalyptický nádych inšpirovaný filmom Mad Max, ďalšou zjavnou referenciou je aj americký púštny festival Burning Man. Napriek tomu sa novinka príliš nevymyká normám tanečných videoklipov a celým vyše trojminútovým audiovizuálnym dielom vanie mierne klišéovitá téma. Akoby nezáležalo na tom, či je okolo človeka púšť alebo nie a či vôbec má čo piť, hlavné je, že si zatancuje, zaspieva a všade je láska. K tomu sa partia preživších diskofilov premáva po piesočnatej a pustej krajine na štvorkolkách, zatiaľčo holografická Nicki Minaj túžobne rapuje svojmu pomyselnému drahému.

Klip režírovala Hannah Lux Davis, ktorá svoj štáb aj s hercami a hudobníkmi dopravila k vyschnutému jazeru El Mirage v Kalifornii so zámerom vytvoriť diverzitu panujúcu na hudobných festivaloch a spojiť ju s tematikou madmaxovskej apokalypsy. Samotný David Guetta pre magazín Billboard povedal, že je veľkým fanúšikom filmu, a tiež verí, že video sa naozaj podarilo. My vám skôr odporúčame samotný film Mad Max: Zbesilá cesta, ktorý sa naozaj oplatí vidieť v kvalitnom kine. Aj vďaka skvelému soundtracku od holandského multiinštrumentalistu a producenta Toma Holkenborga, fanúšikom elektronickej hudby určite dobre známeho pod pseudonymom Junkie XL.


Počúvajte soundtrack nového Mad Maxa na Deezeri:



Autor: Marek Majzon
Foto: Youtube

Súvisiaci interpreti: David Guetta